Case IH optum 340CVX

Cumela Advies

Wij helpen ondernemers in de sector vooruit

Cumela Advies helpt ondernemers in groen grond en infra vooruit. Dat doen we met adviesdiensten, kennisartikelen en tools, zodat je zo goed mogelijk kunt ondernemen. De adviseurs van Cumela Advies hebben ieder hun eigen specialisme op het gebied van het ondernemerschap. 

We volgen de veranderende omgeving en de richtlijnen die de overheid voor de sector opstelt op de voet. Hierdoor kunnen we je optimaal kunnen adviseren en passende producten en tools bieden. Omdat we de cumelasector door en door kennen, sluiten onze adviesdiensten en kennisproducten goed aan bij de behoeften van cumelaondernemers.

Wat kunnen we voor je doen?

Organisatieadvies en bedrijfsvoering

Bedrijfsoverdracht

Financiering & rendement

Personeelsmanagement

Persoonlijke ontwikkeling

Milieu & ruimtelijke ordening

Juridisch advies

Certificering

Subsidie

Hoe sta jij ervoor?

Krijg inzicht in je bedrijfscijfers met Cumela Kompas, dé benchmark voor de sector. 

Ben je de cao de baas?

Doe de Cao-Check en ontdek of je de cao goed toepast. Je ontvangt een verhelderend adviesrapport.

Cumela Advies adviseur op bedrijfsbezoek

Wij zijn de adviseurs van Cumela Advies

Elke adviseur van Cumela Advies heeft zijn eigen kennisgebied. Van organisatieadvies en financieel tot personeelsmanagement en certificering.

We gaan niet over één nacht ijs, want we voelen ons zeer betrokken bij onze opdrachtgevers. We kiezen graag voor een persoonlijke en praktische aanpak en gaan op een doortastend manier samen met jou aan de slag met de vraagstukken die je bezighouden.

Maak kennis met onze gespecialiseerde adviseurs en ontdek hoe ze je kunnen helpen om zo goed mogelijk te kunnen ondernemen.

Wat kost het?

Cumela Advies werkt met uurtarieven en vaste prijzen. We bespreken de prijs vooraf met je, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen, wil je sparren of heb je behoefte aan advies op het gebied van ondernemen? Bel onze adviseurs via tel. (033) 247 49 40 of stuur ons een e-mail. We helpen je graag!