Toetsenbord en hand met pen

Advies

Heb je vragen over je bedrijfsprestaties of heb je behoefte aan individuele ondersteuning? Onze adviseurs staan voor je klaar. Wij zijn hét adviesbureau voor ondernemers in de cumelasector.

Advies

Heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar ondersteuning? Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.15 en 16.45 uur. 

T. (033) 247 49 40
E. [email protected]

Ondernemerslijn

Stel je vraag aan de Cumela Ondernemerslijn en zij brengen je in contact met de adviseur die je kan helpen.

T. 033 247 49 99
E. [email protected]

Wij weten wat we adviseren!

Soms heeft je bedrijf een steuntje in de rug nodig, wil je jezelf verder ontwikkelen, moet je een juridisch conflict oplossen of wil je bouwen aan je bedrijf. Bij Cumela Advies zoeken we samen met jou naar oplossingen voor vraagstukken over strategie, besturing, beleid, mensen, organisatie en rechten. Wij zijn het adviesbureau voor ondernemers in de cumelasector. Wij werken samen met jou aan prestatieverbetering, efficiency, groei, continuïteit en het verbeteren van je marktpositie.

Sabine Zweverink

Waarom Cumela Advies?

  • Wij bieden individuele ondersteuning.
  • Wij hebben specialisten in dienst met praktijkervaring.
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Wij hebben veel kennis van wet- en regelgeving.
  • Wij begeleiden en adviseren op maat.
  • Wij werken volgens een kostendekkend uurtarief.
  • Wij weten wat we adviseren!

Waar kunnen we je bij helpen?

Bekijk hieronder de hoofdthema's binnen onze dienstverlening. Klik verder om te lezen welke specifieke ondersteuning wij te bieden hebben.

Bedrijf en strategie

Digitalisering, energietransitie, vergrijzing... je bedrijf is continu in ontwikkeling. Hoe ga jij om met ontwikkelingen en hoe toekomstbestendig is jouw bedrijf?

Bedrijfsvoering en certificering

Doe je de dingen die je moet doen? Wat kan efficiënter? Het verbeteren van processen verhoogt je kwaliteit en leidt tot een grotere klanttevredenheid.

Persoonlijke ontwikkeling

Haal jij het beste uit jezelf en uit je medewerkers? Met persoonlijke ontwikkeling vergroot je je werkplezier en ontwikkel je je talenten. Durf jij af en toe in de spiegel te kijken?

Financiering en rendement

Inzicht in financiële resultaten is essentieel! Wij helpen je dit inzicht te krijgen, zodat je bewuster keuzes kunt maken voor investeringen en calculaties van projecten.

Belasting en subsidie

Als ondernemer wil je optimaal gebruikmaken van overheidsregelingen en voorkomen dat je teveel betaalt of subsidies misloopt. Wij ondersteunen je hier graag bij!

Omgeving en milieu

De ontwikkel- en groeimogelijkheden van je bedrijf worden bepaald door omgevingsfactoren. Onze adviseurs begeleiden je bij procedures rondom ruimtelijke ordening en milieu.

Personeel en organisatie

Naast machines draait het in onze sector vooral om de mensen. Personeel is je aandacht meer dan waard! Wij adviseren en begeleiden bij het voeren van een duurzaam personeelsbeleid.

Recht en regelingen

Als ondernemer in de cumelasector heb je dagelijks te maken met wet- en regelgeving. Wij helpen je graag de weg te vinden in het doolhof van wetten en regels en komen op voor jouw rechten. 

Cumela Advies

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Onze adviseurs werken volgens een kostendekkend uurtarief of op basis van een vooraf overeengekomen prijs. Wij gaan als volgt te werk: 

  • Stap 1: wij maken een offerte op maat
  • Stap 2: na goedkeuring gaan we aan de slag
  • Stap 3: oplevering van het project / de werkzaamheden