Cover Grondig 3 Egberts Landschapsbouw

Grondig

Grondig is de nieuwsbron voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector! Wij bieden een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen... zodat jij helemaal bij bent en blijft!

Grondig is dé nieuwsbron voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector! Wij bieden een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen. Dagelijks produceren wij nieuws over agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, grondverzet, meststoffendistributie, tuin, park en (land)bouwverkeer. Alle publicaties, in het vakblad, op de website, in de nieuwsbrief en op social media worden verzorgd door ons team van redacteuren, die dagelijks het nieuws van en voor de cumelasector volgen. Vakkundig geschreven, direct tot de kern van de zaak, met een praktische en nuchtere invalshoek... zodat jij helemaal bij bent en blijft!

Onze redactie

Onze redactieleden houden dagelijks het nieuws in de cumelasector in de gaten, zodat jij helemaal op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen. Voor de productie van ons vakblad werken we regelmatig met freelance redacteurs en professionele fotografen. Heb jij kennis van de sector en veel ervaring? Neem gerust eens contact op met onze hoofdredacteur Toon van der Stok via [email protected] of bel 06 22 52 98 02. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen! 

Redactie Grondig

Onze redactieleden

Van links naar rechts:

  • Gert Vreeman: redacteur
  • Marijke Dorresteijn: bureauredacteur en social media
  • Toon van der Stok: hoofdredacteur
  • Herma van der Pol: redacteur 
  • Lisette Kerkhof: mediadviseur / relatiebeheerder

Waarom adverteren in Grondig?

Cumelabedrijven zijn echte investeerders in de toekomst, blijkt uit de sectorbarometer van Cumela. Om het machinepark up-to-date te houden investeren ondernemers jaarlijks ruim 1 miljard euro in nieuwe machines en werktuigen. Deze bedrijven zijn daarnaast erg creatief in het vinden van nieuwe opdrachtgevers, waardoor ze steeds meer cultuurtechnisch werk doen voor gemeenten en overheden. Dit resulteert in een jaarlijks groeiende omzet en een bijbehorend machinepark dat hierbij nodig is! Een aantal cijfers over deze cumelabedrijven: 
 

  • Jaarlijkse investering per bedrijf: 373.000 euro 
  • Gemiddelde boekwaarde machines: 1,7 miljoen euro
  • Totaal investering cumelasector: meer dan 1 miljard euro
  • De cumelasector koopt 70% van alle grondverzetmachines
  • De cumelasector investeert ruim 500 miljoen in landbouwmachines

Mediakaart

Met klinkende argumenten om (ook) dit jaar Grondig in je mediaplan op te nemen. In de mediakaart vind je de planning van de redactionele thema's, de advertentiemogelijkheden voor print en online, de mogelijkheden om speciale plaatsen te benutten en andere manieren om je klanten te bereiken, bijvoorbeeld met een bijlage bij Grondig.

Offerte op maat?

Schakel Grondig in voor het hoogste bereik in de cumelasector: meer dan 3.000 bedrijven in groen, grond en infra. Een sector met 30.000 medewerkers. Heb je vragen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem gerust contact op via 033 247 49 50. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Abonnement of proefnummer?

Wil je graag een proefnummer of abonnement ontvangen? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar [email protected]. Een abonnement kost 103 euro per jaar (excl. btw) binnen Nederland en 158 euro per jaar (excl. btw) buiten Nederland. Voor collectieve abonnementen is de prijs op aanvraag.

Inkijkexemplaren

Abonnees en cumelaleden krijgen het Vakblad Grondig thuisgestuurd. Met enkele maanden vertraging zijn de oudere vakbladen ook digitaal beschikbaar, zodat iedereen ze (digitaal)kan inzien, lezen of doorbladeren.

inschrijven nieuwsbrief (5068), Grondig (237)

Grondig nieuwsberichten

IAA snellader trucks

IAA Hannover: accu-elektrisch en waterstof naast elkaar

22 september 2022
DAF XFC bouwtruck

Nieuwe DAF XDC- en XFC-bouwtrucks

22 september 2022
alliance Agriflex rijencultuur

Alliance 363 VF nu als voor- en achterband

22 september 2022