Grondig

7 maart 2013
De website Grondig.com is de plaats voor het dagelijks nieuws voor en over de sector. Met ook het belangrijkste technische nieuws en extra informatie bij artikelen in het blad. Het vakblad Grondig is al jaren hoog gewaardeerd door lezers. Met het hoogste bereik onder cumelaondernemers, zoals blijkt uit het MultiMediaMeter Onderzoek. Dat vloeit ongetwijfeld voort uit de hoge waardering voor de inhoud van het blad. Uit Agritrends, een vergelijkbaar onderzoek van Reed Elsevier, blijkt dat Grondig voor de meeste loonwerkers ook veruit het belangrijkste blad is.
Grondig.com
Op de website Grondig.com brengt de redactie dagelijks het belangrijkste nieuws voor de sector. Ondergebracht in drie rubrieken. De eerste is Markt en ondernemen. Hierin vindt u al het nieuws over wet en regelgeving, marktontwikkelingen en alle andere actualiteiten.
De tweede balk is gereserveerd voor techniek en vakinformatie. Dagelijks zal onze redactie uit het machinenieuws datgene selecteren wat van belang is voor onze sector. Tegelijk zijn hier ook de updates te vinden rond bijvoorbeeld toelatingen van gewasbeschermingsmiddelen, nieuwe rassen of een update vanuit het veld.
Het derde blok is gereserveerd voor reportages. Op deze plaats vooral eigen werk van de redactie. Bijvoorbeeld extra materiaal bij reportages in het blad met evt bewegende beelden, maar ook verslagen van open dagen en demonstraties, maar ook een eerste kennismaking van de redactie met nieuwe machines.
In de agenda vindt u een overzicht van belangrijke bijeenkomsten en beurzen de komende maanden.
Tot slot kunt u oude edities van het het vakblad lezen op deze website.

Digitale nieuwsbrief
Voor wie niet dagelijks de website bezoekt is er  de nieuwsbrief Grondig Actueel. Met daarin een overzicht van het belangrijkste nieuws uit de afgelopen week. Deze nieuwsbrief zal elke vrijdag in de digitale brievenbus komen. Alle ontvangers van de Cumela Nederland nieuwsbrief worden automatisch in de verzending opgenomen. Ontvangt u deze niet, dan kunt u zich abonneren door een e-mail naar de redactie te sturen.

Vakblad Grondig
Het vakblad is sinds april 2014 veranderd. Nu we het actuele nieuws dagelijks op de website brengen, vormt het vakblad nog meer om tot een blad met belangrijke achtergrond verhalen voor de sector, maar ook met bijzondere leesverhalen. Verhalen die je nergens anders vindt en die uitnodigen om in het weekend het blad nog eens ter hand te nemen en te lezen over werk dat wordt verzet, over hoe ondernemers denken en handelen en natuurlijk met belangrijke informatie over wet- en regelgeving die meer duiding vereist. Papier en digitaal vormen samen een prachtige combinatie!
 
Proefexemplaar/ abonnement vakblad Grondig
Wilt u graag een proefnummer of abonnement ontvangen, stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar grondig@cumela.nl. Een abonnement kost € 89,00 per jaar (excl. BTW). Voor collectieve abonnementen is de prijs op aanvraag en buitenlandse abonnementen kosten € 124,00 per jaar (excl. BTW).

Adverteren
Zoekt u contact met de lezers van het vakblad, dan kunt u adverteren in vakblad Grondig, op grondig.com of in de wekelijkse digitale nieuwsbrief. Voor informatie over adverteren kijkt u op de webiste van Grondig. Met verschijningsdata, thema’s en tarieven. Maar u kunt natuurlijk ook direct bellen met Lisette Kerkhof. (033 2474950)  Zij kan u alles vertellen over de mogelijkheden.