Lisette vakblad Grondig

Grondig

Grondig is de nieuwsbron voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector! Wij bieden een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen... zodat jij helemaal bij bent en blijft!

Abonnement of proefnummer?

Wil je graag een proefnummer of abonnement ontvangen? Een abonnement kost 115 euro per jaar (excl. btw) binnen Nederland en 170 euro per jaar (excl. btw) buiten Nederland. Voor collectieve abonnementen is de prijs op aanvraag.

Inkijkexemplaren

Abonnees en cumelaleden krijgen het Vakblad Grondig thuisgestuurd. Met enkele maanden vertraging zijn de oudere vakbladen ook digitaal beschikbaar, zodat iedereen ze (digitaal) kan inzien, lezen of doorbladeren.

Inschrijven Grondig-nieuwsbrief

Onze redactie houdt dagelijks het nieuws in de cumelasector in de gaten, zodat jij helemaal op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Op de hoogte blijven? Schrijf je via onderstaande knop in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag de Grondig-nieuwsbrief in je mailbox.

Samenwerken?

Voor de productie van ons vakblad werken we regelmatig met freelance redacteurs en professionele fotografen. Heb jij kennis van de sector en veel ervaring? Neem contact op met onze hoofdredacteur Toon van der Stok via [email protected] of bel 06 22 52 98 02. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Lisette vakblad Grondig

Cumelabedrijven zijn investeerders in de toekomst!

Waarom adverteren in Grondig?

Om het machinepark up-to-date te houden investeren ondernemers jaarlijks ruim 1 miljard euro in nieuwe machines en werktuigen. Onze bedrijven zijn creatief in het vinden van nieuwe opdrachtgevers en werken steeds meer voor gemeenten en overheden. Dit resulteert in een jaarlijks groeiende omzet en een machinepark dat hierbij nodig is. Een aantal cijfers over deze cumelabedrijven: 

  • Jaarlijkse investering per bedrijf: 373.000 euro 
  • Gemiddelde boekwaarde machines: 1,7 miljoen euro
  • Totaal investering cumelasector: meer dan 1 miljard euro
  • De cumelasector koopt 70% van alle grondverzetmachines
  • De cumelasector investeert ruim 500 miljoen in landbouwmachines

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Van alle vakbladen die in de cumelasector worden gelezen, heeft vakblad Grondig het hoogst gemiddelde bereik in combinatie met de hoogste waardering van de lezers. Schakel Grondig in voor het hoogste bereik in de cumelasector: meer dan 3.000 bedrijven in groen, grond en infra. Een sector met 30.000 medewerkers. Heb je vragen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem gerust contact op via 033 247 49 50 of stuur een e-mail naar onze media-adviseur Lisette Kerkhof via [email protected]

Mediakaart 2024

In de mediakaart vind je de planning van de redactionele thema's, de advertentiemogelijkheden voor print en online, de mogelijkheden om speciale plaatsen te benutten en andere manieren om je klanten te bereiken, bijvoorbeeld met een bijlage.

Bekijk het laatste Grondig-nieuws

an der Lee, loonbedrijf, grondverzet, groen, singaler

Video: Signaleringslijn verbetert veiligheid graafmachine

14 juni 2024
Resten stoffen

Fysieke bijeenkomst verplicht voor spuitlicentie

14 juni 2024
Sany Elektrisch

Flitsende start voor elektrische Sany

14 juni 2024
scania opladen

Scania richt bedrijf op voor laadoplossingen

13 juni 2024
Kubota FC2 221 maaiopvangcombinatie

Compacte Kubota FC2-221

13 juni 2024

Download de Grondig App!

Vakblad Grondig heeft nu ook een eigen app waarop je het nieuws van en voor de cumelasector kunt lezen, maar ook vakblad Grondig digitaal kunt lezen. De app is gelanceerd tijdens de viering van het 75 jarig bestaan van Grondig op de Cumela Relatie en Innovatiedagen.

google-play-badge
App store