Cursus thema - Grondverzet en cultuurtechniek

Grondig

Grondig is hét blad voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector! Wij bieden een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen... zodat jij helemaal bij bent en blijft!

Grondig is hét blad voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector! Wij bieden een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen. Dagelijks produceren wij nieuws over agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, grondverzet, meststoffendistributie, tuin, park en (land)bouwverkeer. Alle publicaties op de website, in de nieuwsbrief en op social media worden verzorgd door ons team van redacteuren, die dagelijks het nieuws van en voor de cumelasector volgen. Vakkundig geschreven, direct tot de kern van de zaak, met een praktische en nuchtere invalshoek... zodat jij helemaal bij bent en blijft!

Nieuwsberichten

krone mobiele app

Krone Agroparts Mobile-app

Fliegl Dexter bemester-schoffelcombinatie

Universele Fliegl Dexter schoffelcombinatie

Scharmüller EAMS-besturingssysteem voor aanhangers

Scharmüller introduceert elektronische stuurhoeksensor

 Rauch Taxon 25.1 strooier voor gladheidsbestrijding

Rauch Taxon 25.1 voor gladheidbestrijding

DLF radimax vochtmeting

DLF: droogtetolerantie soorten en rassen aangeven dankzij Radimax

Redactie Grondig

Onze redactieleden houden dagelijks het nieuws in de cumelasector in de gaten, zodat jij helemaal op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen. Voor de productie van ons vakblad werken we regelmatig met freelance redacteurs en professionele fotografen. Heb jij kennis van de sector en veel ervaring? Neem gerust eens contact op met onze hoofdredacteur Toon van der Stok via [email protected] of bel 06 22 52 98 02. Wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen! 

Redactie Grondig

Ons redactieteam

Van links naar rechts

  • Gert Vreemann: redacteur en specialist vaktechniek
  • Marijke Dorresteijn: bureauredacteur en redacteur social media
  • Toon van der Stok: hoofdredacteur en specialist vaktechniek
  • Herma van den Pol: redacteur
  • Lisette Kerkhof: media-adviseur en advertentieverkoop

Waarom adverteren in Grondig?

Cumelabedrijven zijn echte investeerders in de toekomst, blijkt uit de sectorbarometer van Cumela. Om het machinepark up-to-date te houden investeren ondernemers jaarlijks ruim 1 miljard euro in nieuwe machines en werktuigen. Deze bedrijven zijn daarnaast erg creatief in het vinden van nieuwe opdrachtgevers, waardoor ze steeds meer cultuurtechnisch werk doen voor gemeenten en overheden. Dit resulteert in een jaarlijks groeiende omzet en een bijbehorend machinepark dat hierbij nodig is! Een aantal cijfers over deze cumelabedrijven: 

  • Jaarlijkse investering per bedrijf: 373.000 euro 
  • Gemiddelde boekwaarde machines: 1,7 miljoen euro
  • Totaal investering cumelasector: meer dan 1 miljard euro
  • De cumelasector koopt 70% van alle grondverzetmachines
  • De cumelasector investeert ruim 500 miljoen in landbouwmachines

Mediakaart

Hier kun je de mediakaart 2020 downloaden! Met klinkende argumenten om (ook) dit jaar Vakblad Grondig in je mediaplan op te nemen. In de mediakaart vind je de planning van de redactionele thema's, de advertentiemogelijkheden voor print en online, de mogelijkheden om speciale plaatsen te benutten en andere manieren om je klanten te bereiken, bijvoorbeeld met een bijlage bij Grondig.

Offerte op maat?

Schakel Grondig in voor het hoogste bereik in de cumelasector: meer dan 3.000 bedrijven in groen, grond en infra. Een sector met 30.000 medewerkers. Heb je vragen of wil je een offerte op maat ontvangen? Neem gerust contact op via 033 247 49 00. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Abonnement of proefnummer?

Wil je graag een proefnummer of abonnement ontvangen? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar [email protected]. Een abonnement kost 95 euro per jaar (excl. btw) binnen Nederland en 145 euro per jaar (excl. btw) buiten Nederland. Voor collectieve abonnementen is de prijs op aanvraag.

Inkijkexemplaren

Abonnees en cumelaleden krijgen het Vakblad Grondig thuisgestuurd. Met enkele maanden vertraging zijn de oudere vakbladen ook digitaal beschikbaar, zodat iedereen ze (digitaal)kan inzien, lezen of doorbladeren.