Over Cumela

Missie, visie, kernwaarden

Uitgangspunten

Bestuur

Bestuursleden

Jaarverslagen

Voorwaarden en statuten

Waarom lid worden?

Ruim 2.000 cumelabedrijven zijn lid van onze brancheorganisatie. Een goede zaak, want met je lidmaatschap krijg je de beschikking over een grote hoeveelheid kennis en informatie. Je staat er bij ons niet alleen voor! Zoals jij hard werkt voor je klanten, werken wij hard voor alles wat jou bezighoudt. Wij behartigen algemene en individuele belangen, zorgen voor een gelijk speelveld, stimuleren de acceptatie van de sector, zijn een ledenorganisatie en verlenen diensten. Waarom lid worden?

Over ons lidmaatschap

Aanmelden lidmaatschap

Ondernemerslijn

Medewerkers

Vacatures

Contact

Begunstigerschap

Het begunstigerschap is een lidmaatschap voor bedrijven die belang hebben bij een gezonde en toekomstbestendige cumelasector. Wil je in contact komen met onze leden en ons steunen bij het verwezenlijken van onze uitgangspunten?

Abonnement voor accountants

Als accountant of eigenaar van een uitzendbureau wil je graag op de hoogte blijven van wijzigingen op het gebied van de cao LEO of Cumela Kompas (kengetallenvergelijking). Dan is het informatie-abonnement een mooie oplossing!

Informatie voor leden

Onderstaande pagina's zijn uitsluitend voor onze leden. Lees hier meer over de contributieregeling, speldjesregeling, algemene ledenvergadering en het downloaden van de huisstijl van Cumela ter promotie van je lidmaatschap. Bijvoorbeeld op je eigen website of briefpapier.

Algemene ledenvergadering

Speldjesregeling

Logo's downloaden

Contributieregeling

Vragen over contributie

Ledenpanel

Onze begunstigers

Onderstaande bedrijven steunen ons bij het verwezenlijken van onze uitgangspunten. Klik hier om meer te lezen over de meerwaarde voor begunstigers en voor een totaaloverzicht van al onze begunstigers.