Over Cumela

Missie, visie, kernwaarden

Uitgangspunten

Medewerkers

Bestuur

Bestuursleden

Jongerenbestuur

Statuten 2022

Jaarverslagen

Voorwaarden

Kom jij werken bij Cumela?

Wij zijn dé brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Ons kantoor is gevestigd in Nijkerk en wij werken met ruim honderd collega's vanaf kantoor, vanuit huis en door het land. De werksfeer is open en collegiaal en de organisatiecultuur is informeel. Wij zoeken vakkundige, betrouwbare doeners die zich samen met ons in willen zetten voor de sector!

CV - Frank

Waarom lid worden?

Ruim 2.000 cumelabedrijven zijn lid van onze brancheorganisatie. Een goede zaak, want met je lidmaatschap krijg je de beschikking over een grote hoeveelheid kennis en informatie. Je staat er bij ons niet alleen voor! Zoals jij hard werkt voor je klanten, werken wij hard voor alles wat jou bezighoudt. Wij behartigen algemene en individuele belangen, zorgen voor een gelijk speelveld, stimuleren de acceptatie van de sector, zijn een ledenorganisatie en verlenen diensten. Waarom lid worden?

Ondernemerslijn

Over ons lidmaatschap

Aanmelden lidmaatschap

Begunstigerschap

Abonnement voor accountants

Bedrijfsbeëindigers abonnement

Informatie voor leden

Onderstaande pagina's zijn uitsluitend voor onze leden. Lees hier meer over de contributieregeling, speldjesregeling, algemene ledenvergadering en het downloaden van de huisstijl van Cumela ter promotie van je lidmaatschap. Bijvoorbeeld op je eigen website of briefpapier.

Contributieregeling

Functionele organisatiestructuur

Ledenpanel

Speldjesregeling

Bestemmingsreserve aanvragen

Bestelformulier Cumela-vlaggen

Promotiemateriaal voor open dagen

Logo's downloaden

Bestelformulier stickers

Onze begunstigers

Onderstaande bedrijven steunen ons bij het verwezenlijken van onze uitgangspunten. Klik hier om meer te lezen over de meerwaarde voor begunstigers en voor een totaaloverzicht van al onze begunstigers.