E-learnings

Cumela is betrokken bij het ontwikkelen van allerlei e-learnings vanuit sociale partners en de BTG. Geen lange theoretische verhalen in klaslokalen, maar lekker praktisch vanuit huis of op kantoor te volgen. Alleen óf samen met collega's. De e-learnings zijn gratis te volgen. Je hoeft hiervoor alleen een account aan te maken bij de kennisbank ggi.agriholland.nl

Aanbesteding

Bodem, bemesting, teelt

De mestketen

Houding en communicatie

Landbouwverkeer

Mestgassen

Techniek en onderhoud

Toepassen grond en bagger

Vakkundig, Efficiënt en Kostenbewust werken

Veilig werken aan/langs de weg

Voor wie?

Iedereen kan er iets van opsteken. Ook zij-instromers of een medewerker die zich verder wil ontwikkelen of specialiseren, is het materiaal in de kennisbank bij uitstek geschikt. Je kunt het zelfstandig doornemen of samen met collega’s. Door een ervaren medewerker te vragen om collega’s te begeleiden bij het maken van de e-learnings, draag je meteen bedrijfsspecifieke kennis over en toon je waardering voor je ervaren medewerkers.

Wat kun je ermee?

De e-learnings zijn ontwikkeld in samenwerking met het bedrijfsleven en onderwijs. Je kunt hiermee je eigen kennis uitbreiden én die van je medewerkers. Hoe makkelijk is het om tijdens een toolbox wat materiaal uit de e-learning er bij te pakken om hier samen met je mensen over te sparren. Je kunt gratis een account aanmaken, er rondstruinen en zo makkelijk je kennis bijspijkeren op een door jou zelf gekozen tijdstip.