Financiering en rendement

Inzicht in financiële resultaten is essentieel voor iedere ondernemer. Wij helpen je dit inzicht te krijgen, zodat je bewuster keuzes kunt maken over investeringen en calculaties van projecten.

Financiële planning

Financiële planning is de basis van je bedrijf. Het geeft de bandbreedte aan van de keuzes die je kunt maken. Een goede beheersing van de financiële cyclus van begroten, monitoren en bijsturen vergroot de controleerbaarheid van je bedrijfsvoering en geeft inzicht in de ruimte die je hebt om risico's te nemen. Met ons team van financieel experts helpen we je graag bij je financiële planning.

Investeringen

Investeren is noodzakelijk, maar ook best spannend! Vooral bij grote investeringen komen vragen aan de orde zoals financiering, contracten, aflossing en waardering. Wij helpen je graag bij het maken van keuzes, het maken van een investeringsplan, het voeren van gesprekken met investeerders, het beoordelen van contracten en het beoordelen of je beheersbare verplichtingen aangaat. 

Sturen op cijfers

Met de Cumela Kompas © bieden wij je een vergelijkingstool aan, waarin je je financiële resultaten kunt vergelijken met soortgelijke bedrijven uit de cumelasector. Aan de hand van deze analyse krijg je ook inzicht in de aandachtspunten voor je bedrijf. Onze adviseurs ondersteunen je hier graag bij.

Maak gebruik van Cumela Kompas. Speciaal voor elke ondernemer met de cao Groen, Grond Infrastructuur.

Laatst bijgewerkt: 14 juni 2024