Kompas - Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Haal jij het beste uit jezelf en uit je medewerkers? Persoonlijk ontwikkeling staat voor persoonlijke groei. Door het ontwikkelen van talenten groei je mee met de onderneming en blijft het werk leuk. Het is goed om af en toe even stil te staan bij waar je nu staat en waar je naartoe wilt en om daar een plan voor te maken.

Door het vergroten van de kennis en vaardigheden groeien de ondernemer en zijn medewerkers mee met de verschillende fasen van groei van de onderneming. Je speelt in op ontwikkelingen buiten het bedrijf, zoals de veranderende technieken en wetten en regels en de steeds veranderende eisen van opdrachtgevers op het gebied van kwaliteiten.

Coaching

De persoonlijke ontwikkeling staat aan de basis van de succesvolle ontwikkelingen van het bedrijf. Zo is de kans groot dat een ondernemer die leergierig, nieuwsgierig en gedreven is die eigenschappen overbrengt op zijn medewerkers.

De gecertificeerde coaches van Cumela Advies kunnen je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We kennen de sector, en weten wat er speelt en leeft bij cumelaondernemers en dat onderscheidt ons van andere coachingbureaus. Door te confronteren, te inspireren en te ondersteunen helpen we jou of jouw team. Met coachingstrajecten worden het reflecterend en zelfsturend vermogen vergroot. Neem contact op met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

Cursussen en opleidingen

Cumela biedt een breed aanbod aan speciaal gericht op de cumelasector. Ook kunnen wij je helpen bij het maken van een opleidingsplan, specifiek gericht op jouw bedrijf. Bekijk het aanbod trainingen en opleidingen.

Klankbordgroepen en studiegroepen

Ervaringen uitwisselen, van elkaar leren. Ondernemers geven aan het prettig te vinden om ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers in studieclubs of klankbordgroepen. Bijvoorbeeld om grip te krijgen op de bedrijfsvoering of om te horen hoe andere ondernemers omgaan met bedrijfsoverdracht, bedrijfsovername of bedrijfsbeĆ«indiging. Cumela organiseert regelmatig series bijeenkomsten waar je aan deelt kunt nemen. Lees meer hierover en meld je aan voor deze bijeenkomsten.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen, wil je sparren of heb je behoefte aan advies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, training en opleiding? Bel onze adviseurs via tel. (033) 247 49 40 of stuur ons een email. We helpen je graag!

Laatst bijgewerkt: 12 juni 2023