Persoonlijke ontwikkeling

Haal jij het beste uit jezelf? Of uit je medewerkers? Persoonlijk ontwikkeling staat voor het ontwikkelen van talenten en het vergroten van werkplezier. Persoonlijke ontwikkeling houdt ook in dat je af en toe in de spiegel durft te kijken en te ontdekken wat je zelf bezig houdt.

Coaching

Coachen houdt simpelweg in dat je jezelf, een collega of een team helpt om doelen te bereiken en te ontwikkelen. Door te confronteren, te inspireren en te ondersteunen. Onze gecertificeerde coaches hebben veel ervaring in het coachen van ondernemers en teams. Met coachingstrajecten worden het zelfreflecterend en zelfsturend vermogen vergroot. 

Groei en ontwikkeling

Met een breed aanbod aan trainingen en opleidingen zijn wij dé partij voor persoonlijke groei en ontwikkelingen. Ook kunnen wij je helpen bij het maken van een opleidingsplan, specifiek gericht op jouw bedrijf. In dit opleidingsplan brengen we de competenties van je team in kaart en dit zetten we af tegen de gewenste competenties. Met een opleidingsplan slaan we een brug tussen de huidige en de gewenste situatie. 

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2020