Juridisch advies en aanbesteding

Als ondernemer in de cumelasector heb je dagelijks te maken met veel wet- en regelgeving. Bijvoorbeeld wanneer je een bouwput uitgraaft, heb je al te maken met overeenkomstenrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht. Onze juridische specialisten helpen je graag een weg te vinden in het doolhof van wet- en regelgeving! En gaat het een keer mis? Dan komen we op voor jouw rechten.

Juridisch advies

Wil je weten wat wel en niet mag? Krijg je niet betaalt door een opdrachtgever, of vindt je opdrachtgever dat je je werk niet goed gedaan hebt? Vroeg of laat krijg iedere ondernemer te maken met juridische vraagstukken. Onze juristen helpen je graag bij juridische zaken of conflicten. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met een rechtszaak, het incasseren van een factuur of het opstellen van algemene voorwaarden.

Mediation

Bij juridische kwesties draait het om gelijk krijgen. De rechter bepaalt uiteindelijk wie er gelijk heeft of krijgt. Soms willen partijen zo'n uitspraak voorkomen en kiezen ervoor om een mediation-traject aan te gaan. Mediation gebeurt in een vertrouwelijke setting en de mediator is onpartijdig. Onze juristen treden zijn hierin gespecialiseerd en treden ook op als mediator.

GWW Aanbestedingsrecht

De wereld van aanbestedingsprojecten kent specifieke regels, die zijn vastgelegd in de wet, regelingen en contracten (bijvoorbeeld RAW). Onze juristen helpen je graag deze regels uit te leggen en toe te passen.

Laatst bijgewerkt: 3 juli 2023