Studieclub Salland - Subsidie, waar vind je die?

Datum: 12 december 2018 20:00 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Fa. Kooijker van Dieren VOF, Kolkweg 17
Plaats: LAAG ZUTHEM
Kijkt u bij de aanschaf van een nieuwe machine wel eens naar de mogelijke subsidies en fiscale regelingen? Er bestaan er namelijke meerdere! André de Swart neemt u tijdens deze bijeenkomst mee in de mogelijkheden die er voor onze sector zijn. Daarnaast vertellen we wat de Veilig Vakwerk app voor uw bedrijf kan betekenen.

Subsidies en fiscale regelingen?
Subsidie of een fiscale regeling voor bijvoorbeeld een nieuwe mobiele kraan, trekker of voor een BBL leerling, ze bestaan. André de Swart, bedrijfskundig adviseur bij CUMELA Advies, praat u bij over de verschillende mogelijkheden in onze sector.
Heeft u net een machine aangeschaft of van plan om dit te gaan doen? Neem uw voorbeeld mee, dan bespreken we hem tijdens de studieclub Salland. Wellicht zit er voor uw bedrijf ook een voordeel bij.

Gebruikt u de Veilig Vakwerk app al?
Ondernemers die de dienst gebruiken zijn enthousiast. Bedrijvenadviseur Thijs Veneklaas Slots laat zien wat je kunt doen met de Veilig Vakwerk app. Tijdens deze avond kunt u zich inschrijven om de app één maand gratis te gebruiken. Wanneer u niet kunt wachten kunt u alvast kijken op www.veiligvakwerk.nl. Cumelaondernemer Auke de Leeuw is enthousiast over de app, bekijk hier waarom.

Het studieclub bestuur Salland nodigt u voor deze avond uit. We zijn te gast bij Kooijker van Dieren in Laag Zuthem aan de Kolkweg 17 en we starten om 20:00 uur.
Bent u er bij? Meldt u zich dan even aan met onderstaande knop.

Namens het studieclub bestuur Salland, tot 12 december!

Auteur: Thijs Veneklaas Slots