Overleg, natuur, Peter van wijk 2020

Hercertificering Wet Natuurbescherming niveau 3

Als je certificaat Wet Natuurbescherming niveau 3 bijna verlopen is, is het tijd voor een opfrisbijeenkomst. Door deel te nemen aan deze hercertificering, zorg je ervoor dat jouw kennis weer voor 3 jaar geborgd en aantoonbaar is. Zo blijf je ook voor de wet een vakman met kennis van flora en fauna.

Inhoud

Op deze bijeenkomst frissen we jouw kennis van het wettelijk kader op door te kijken naar de risico's die je loopt binnen flora en fauna werkzaamheden. Ook behandelen we de nieuwste gedragscode: Beheer Groenvoorzieningen 2.0 en nemen we je werkproces onder de loep. Wat zijn je taken en wat regelen jouw collega? Tot slot wissel je praktijkervaring uit met de andere deelnemers.

Voorkennis

Binnen 6 maanden na afloop van je huidige certificaat niveau 3 kun je hercertificeren.

Bijzonderheden

Een Stadswerk certificaat Zorgvuldig handelen Wet natuurbescherming mag maximaal een half jaar verlopen zijn om nog aan een hercertificering bijeenkomst deel te mogen nemen.

In het kader van de beperkingen op basis van de Corona regelgeving is de geldigheid van de certificaten met een extra half jaar verruimd. Een certificaat mag dus maximaal 1 jaar verlopen zijn om nog voor hercertificering in aanmerking te komen. Dit besluit geldt voor certificaten die qua geldigheidsdatum verlopen zijn in 2020 en 2021.

*Deze verruiming van de geldigheid van de Stadswerk certificaten kan afwijken van tussen marktpartijen overeengekomen afspraken in bijvoorbeeld een contract.

Wil je een cursus op maat of op locatie? Neem dan contact op met onze cursusadministratie voor een vrijblijvende offerte. Dat doe je  door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen met (033) 247 49 20.