Xcelleren als uitvoerder

Xcelleren als uitvoerder

Met deze 6-daagse training laat jij jouw projecten effectiever en efficiënter verlopen. Vergroot je inspirerend vermogen, bouw aan verbindingen en versterk het samenwerkend vermogen. Leer te groeien in de kwaliteit van samenwerken, waardoor medewerkers en ketenpartners meedenken over de meest efficiënte uitvoering en mensen groeien in hun vakmanschap. Ontwikkel jezelf structureel en duurzaam met het programma ‘Xcelleren als uitvoerder’.

Inhoud

Als uitvoerder in de GGI-sector wordt er veel van je gevraagd op het gebied van aansturing, kwaliteit, effectief werken, plannen en regelen. Aan jou de taak om de uitvoering succesvol te begeleiden in deze dagelijkse hectiek. Jouw werk kan nog prettiger en effectiever zijn door in jouw projecten door die dagelijkse hectiek heen te kijken en even stil te staan om de juiste toon en de juiste woorden te vinden die verbindend werken. In deze verbinding ontstaan de mooiste oplossingen die leiden tot een gezamenlijk succes.

In het programma zitten meerdere momenten van individuele coaching en intervisie. Je ontwikkelt door inzicht in knelpunten, resultaten en je eigen persoonlijkheid door te reflecteren op je eigen rol, aanpak, gevoelens en ervaringen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je eigen team(s) en ketensamenwerkingen binnen jouw projecten en leert van je eigen situaties en die van anderen. Zo worden jouw bestaande leidinggevende vaardigheden uitgebreid met vaardigheden op gebied van samenwerken, verbeteren en veranderen. Je groeit doordat je hier effectiever mee kunt omgaan en je veel meer vanuit een verbindende stijl effectief kunt sturen op projecten. 

Excelleren als uitvoerder betekent dat je leert om continu te blijven leren en ontwikkelen, ook na het volgen van het programma. Tijdens deze training is er ruim aandacht voor de verbinding tussen mens en techniek, wat essentieel is voor projectsucces in de GGI-sector. Het programma van deze training geldt als zeer waardevolle aanvulling op bestaande mbo-opleidingen en uitvoerdertrainingen.

De training wordt gegeven door de mensen van KMOB, ontwikkelaar voor organisatiecultuur, leiderschap en visie bij (familie)bedrijven in o.a. de groen, grond en infrasector.

Persoonlijke coaches

Daniel Krouwel

Daniël is oprichter KMOB en heeft passie voor het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties. Hij focust zich op het ontwikkelen van leiderschap, visie en organisatiecultuur en heeft rijke ervaring als (team)coach, supervisor, trainer, onderzoeker, adviseur en projectmanager in ontwikkeling en projectmanagement bij zowel overheden als bedrijven.

Remko Matsinger

Remko Matsinger, partner Assessmentbureau Bouw in Balans, is werkzaam als trainer, coach en assessor voor verschillende opdrachtgevers in de bouw en infra. Hij is een verbinder pur sang die met zijn werkervaring uit onder andere zorg en onderwijs toegevoegde waarde levert vanuit een talent­ gerichte benadering. 

Voorkennis

MBO werk- en denkniveau

Bijzonderheden

  • Voorafgaand aan definitieve aanmelding telefonisch intakegesprek met coach. 
  • Prijs: € 5800,00 excl. BTW en inclusief literatuur en lunch.
  • Cumelaleden ontvangen exclusief 5% korting bij inschrijving.