Vincent - Cumela Ondernemerslijn

Ondernemerslijn

Als cumelaondernemer heb je te maken met allemaal uitdagingen. Naast het dagelijkse werk moet je je bijvoorbeeld bezighouden met cao's, juridische zaken, arbeidsovereenkomsten, milieuvraagstukken, certificering, bedrijfseconomische vraagstukken, aanbestedingen en scholing. Voor de meeste mensen is dit geen alledaagse kost... en je maakt toch graag de juiste keuze!

Heb je hulp nodig bij dit soort vragen of ben je opzoek naar een luisterend oor? Neem contact op met de Cumela Ondernemerslijn, dé helpdesk voor ondernemers in de cumelasector. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.15 tot 16.45 uur en helpen je graag bij het vinden van een betrouwbaar antwoord. 

Tip: Voeg de Ondernemerslijn toe aan je contactpersonen op je mobiel, met deze contactgegevens:

Naam: Cumela Ondernemerslijn
E-mail: [email protected]  
Tel: 033 247 49 99

 

Vraag en antwoorden

Voor de camera geven Vincent Tijms, Chaira Klein en Sylvana Eek antwoorden op veelvoorkomende vragen. Het gaat dan om de kleine vragen die jou veel tijd kunnen kosten, zoals: "Heeft een werknemer recht op werkschoenen?" Kijk hier alle vragen terug. 

Cumela Advies

Heb je een complexe vraag of specialistische hulp nodig? Dan kunnen we hiervoor een specialist inschakelen. Cumela Advies beschikt over een team van deskundige specialisten op alle terreinen waarmee jij als ondernemer te maken hebt. Cumela Advies biedt betaalde dienstverleningen. Hiervoor hanteren zij een aantrekkelijk ledentarief. In overleg kunnen we je vraag doorsturen naar een van de specialisten. Zij zullen vooraf een kostenschatting afgeven of een offerte uitbrengen, waarna jullie de samenwerking aangaan.

Laatst bijgewerkt: 17 oktober 2022