Studieclub Noord-Oost Brabant - Grondstromen en PFAS

Datum: 19 november 2019 19:30 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Vissers Ploegmakers aannemingsbedrijf, Nieuwe Waterweg 1
Plaats: OSS
Wie heeft het er niet over….GROND?! Wat mag wel en wat mag niet? Dat was al lastige materie en dankzij PFAS nog een beetje lastiger. Kom 19 november naar Vissers-Ploegmakers Aannemingsbedrijf in Oss en laat u bijpraten.

Door de publicatie van het ‘Tijdelijk handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en bagger’ is deze problematiek actueler dan ooit. Sterker nog: het dreigt onze sector en die van de bouw te verlammen. Daarom is het goed om hierover met elkaar in gesprek te blijven.
Op deze avond zijn we te gast bij Vissers-Ploegmakers Aannemingsbedrijf in Oss. Zij ontvangen ons met koffie en een bedrijfspresentatie.

Vincent Tijms van Cumela Nederland bespreekt de opslag van grond en PFAS. Vervolgens zal de ODBN (omgevingsdienst Brabant-Noord) ingaan op het toepassen van grond en ook PFAS.

Als gast zijn ook verschillende andere omgevingsdiensten en Rijkswaterstaat aanwezig.
Tenslotte nemen we een kijkje op de mooie nieuwe locatie van Vissers-Ploegmakers, gevolgd door een netwerkborrel.

Vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar, we beginnen om 20:00 uur.
U bent, samen met uw partner en/of bedrijfsopvolger van harte welkom op 19 november bij aan de Nieuwe Waterweg 1 in Oss.
Voor onze gastheer is het van belang te weten op hoeveel personen zij mogen rekenen. Meldt u zich daarom even aan via de aanmeldknop (u dient ingelogd te zijn.)

Namens het bestuur van de studieclub Noord-Oost Brabant (Geffen), graag tot ziens!

Auteur: Wilco Emons