Noord-Holland: digitalisering en PAS

Datum: 15 oktober 2019 20:00 uur t/m 22:30 uur
Locatie: Alliantie Markermeerdijken, Hoogedijk 1d
Plaats: KATWOUDE
Kom dinsdag 15 oktober naar Katwoude en laat u bijpraten over twee onderwerpen: digitalisering en de PAS. Hoe ver bent u met digitalisering? Welke impact heeft de PAS op uw bedrijfsvoering? Wat doet CUMELA hierin? Sabine Zweverink en Teun Jansen van CUMELA praten u bij en beantwoorden uw vragen.

Wat betekent digitalisering voor u?
Sabine Zweverink neemt ons mee in de fases van digitalisering, wat zij ziet in de praktijk en welke stappen er mogelijk zijn. Het gaat niet alleen om de beschikbare systemen, maar vooral om wat daar achter zit: Wat hebt u zelf in de hand, hoe werkt u en hoe kan uw tablet, telefoon of laptop daar bij helpen? De focus ligt op de interne processen zoals administratie, facturatie, werkbonnen en materieelbeheer.
Op basis van de vragen die u bij uw inschrijving doorgeeft wordt het programma verder aangevuld. Wilt u uw winst verhogen door slim en digitaal te werken? Vraag het Sabine.

De PAS heeft grote gevolgen voor het bedrijfsleven.
Daardoor ook voor u. De stikstofemissies in Nederland zijn hoog. Het Programma Aanpak Stikstof (PAS) dat hier voorzieningen voor had is echter door de Raad van State afgekeurd. Daardoor dreigt nu de economische ontwikkeling van Nederland tot stilstand te komen. De bouw van woningen, infrastructuurprojecten, bedrijfsontwikkeling: het is op korte termijn allemaal niet mogelijk.
Teun Jansen is namens CUMELA betrokken bij het zoeken naar oplossingen op korte en lange termijn. Teun geeft inzicht in een stukje historie en kijkt samen met u vooruit.

Verbreed uw kennis en uw netwerk, meld u aan met onderstaande knop. In het aanmeldscherm kunt u alvast vragen over digitalisering en de PAS stellen. Sabine en Teun komen daar dan tijdens de bijeenkomst op terug.

De koffie staat klaar vanaf 19:30 uur, we beginnen om 20:00 uur.
Plaats van handeling is de Alliantie Markermeerdijken in Katwoude. Na uw aanmelding ontvangt u direct de bevestiging en locatiegegevens in uw mail.

Graag tot ziens op 15 oktober!

Auteur: Ada Kieft