Belasting en subsidie

De overheid reguleert via het stelsel van belastingen en subsidies. Belastingen zijn bedoeld om rijksuitgaven te bekostigen en maatschappelijke doelen te realiseren. Subsidies is een instrument om ontwikkelingen te stimuleren. Als ondernemer wil je optimaal gebruik maken van deze overheidsregelingen. Je wilt voorkomen dat je teveel belasting betaalt en subsidies misloopt. Wij ondersteunen je hier graag bij!

Belastingrecht

Bijna iedere verschuiving van vermogen heeft fiscale gevolgen. Denk aan bedrijfsoverdracht, schenkingen en winst. Met alle fiscale regelingen kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Bovendien heb je veel kennis nodig van het belastingstelstel, wat vaak ontbreekt. Onze adviseurs ondersteunen je graag bij je belastingzaken.

Subsidie

Er zijn veel stimuleringsmaatregelen waarvoor je mogelijk in aanmerking komt. Wij houden deze ontwikkelingen voor je bij en kunnen voor je zoeken naar passende subsidiemaatregelen. Daarnaast ondersteunen we je ook graag bij de aanvraag en de administratieve verplichtingen die horen bij de subsidieregeling(en). 

 

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2020