TKD

Datum: 31 mei 2018 10:00 uur t/m 2 juni 2018 16:00 uur
Locatie: Nobelhorst
Plaats: Almere
De Nobelhorst in Almere wordt opnieuw omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet-en sloopmaterieel. De 27e editie van de TKD verwacht ongeveer 200 exposanten, waaronder CUMELA Nederland, die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presenteren én demonstreren. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. Zo staat duurzaamheid centraal en zullen verschillende innovatieve machines of toepassingen tentoongesteld worden.
Honderden werkgevers in de grond-, weg-, en waterbouw (GWW) zijn op zoek naar nieuwe werknemers. De sector zoekt werknemers op alle opleidingsniveaus, denk aan machinisten, uitvoerders en planners. Om meer aandacht te geven aan de uitstekende carrièremogelijkheden in deze sector presenteren SOMA College, SOMA Bedrijfsopleidingen, IPC Werkt, Aeres Tech, Bouwend Nederland, CUMELA Nederland, Het Zwarte Corps en BMWT zich gezamenlijk op de TKD.
Bezoekers krijgen inzicht in de werkzaamheden in de sector en iedereen kan zijn kennis en vaardigheden op ludieke wijze testen. Alle activiteiten zijn ondergebracht in het centrale thema: Leer, werk en onderneem. Draai mee in de duurzame GWW.

Werknemers GWW-sector
De activiteiten in de stand richten zich op meer aanwas voor de sector, zowel bij jongeren als zij-instromers. Hiernaast willen de acht samenwerkende partijen de huidige medewerkers graag behouden voor de sector door opleidingsmogelijkheden en carrièremogelijkheden onder de aandacht te brengen. Op het sectorplein vindt u alle informatie over opleidingen, trainingen en de werkgevers in de sector.
De medewerkers van CUMELA Nederland vindt u op het sectorplein, stand 132, direct bij de entree van het beursterrein.

Ontbijtbijeenkomst CUMELA Nederland
Op vrijdag 1 juni organiseert CUMELA Nederland een ontbijtsessie. Het programma wordt later bekend gemaakt op deze website, waarna u zich ook kunt aanmelden.

Registratie voor entreekaart
Zien we u ook? Bezoek ons op 31 mei t/m 2 juni 2018 op de Nobelhorst in Almere. Vooraf registreren als bezoekeris verplicht en kan via de website: www.tkd.nl.

Auteur: Marijke Dorresteijn