Functioneringsgesprekken

Functioneringsgesprekken voeren

Een functioneringsgesprek om naar uit te kijken! In deze boeiende en interactieve training maak je samen met andere deelnemers kennis met theorie en praktijk van het functioneringsgesprek als belangrijk instrument van jouw werk als leidinggevende.

Inhoud

Het voeren van functioneringsgesprekken is een belangrijk instrument voor jou als leidinggevende en werkgever. Voor de medewerker is het functioneringsgesprek het middel om in alle rust met zijn werkgever van gedachten te wisselen over zijn functioneren binnen het bedrijf. In een boeiende en interactieve training maak je samen met andere deelnemers kennis met theorie en praktijk van het functioneringsgesprek als belangrijk instrument van jouw werk als leidinggevende.

Je leert over de basiskennis van communiceren, je krijgt handvatten voor het voeren van het functioneringsgesprek en je doet praktijkoefeningen. Leer hoe je jouw medewerkers vriendelijk en toch duidelijk kunt bijsturen. Je leert de toegevoegde waarde kennen van functioneringsgesprek, waardoor het echt een gesprek wordt om naar uit te kijken.

De cursus 'Functioneringsgesprekken voeren' biedt voor iedereen (ervaren of 'rookie') de nodige theoretische en praktische basis voor een goed gesprek. 

Aan de orde komen:

  • Basiskennis communiceren
  • Handvatten voor een goed functioneringsgesprek
  • Het geven van opbouwende kritiek
  • Praktijkoefeningen en rollenspellen
  • Het hele jaar een functionele klik met je medewerker

Bijzonderheden

In deze boeiende en interactieve training maak je samen met andere deelnemers kennis met theorie en praktijk van het functioneringsgesprek als belangrijk instrument van jouw werk als leidinggevende.