Klare taal

Bedrijfstraining Klare Taal!

Hoe verloopt de communicatie met je medewerkers? Begrijpen ze altijd wat je bedoelt? Communiceren ze onderling goed met elkaar? Durven ze over alles te praten? Verloopt het contact met klanten altijd plezierig? Gaan de functioneringsgesprekken naar wens?

Inhoud

Kun je nog niet alles volmondig met ‘ja’ beantwoorden? Volg dan dit winterseizoen samen met je medewerkers de incompanytraining ‘Klare Taal’. De eerste 25 bedrijven die zich aanmelden, krijgen deze training betaald uit Colland Arbeidsmarkt. Zie 'bijzonderheden' voor de voorwaarden.

De incompanytraining ‘Klare Taal’ bestaat uit drie dagdelen waarbij een ervaren trainer op je bedrijf een praktische communicatietraining verzorgt voor jou en je medewerkers met de volgende onderwerpen:

  1. Effectief communiceren tussen werkgevers en werknemers, collega’s en met klanten.
  2. Het voeren van functioneringsgesprekken.
  3. Maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen.
  4. Werk-privé-balans en de rol van de werkgever daarin.

Bijzonderheden

Dit aanbod geldt voor 2020. De eerste 25 bedrijven die zich aanmelden, krijgen deze training t.w.v. € 2500,-- betaald uit Colland Arbeidsmarkt. Een voorwaarde is wel dat je bedrijf ingeschreven is onder de cao LEO (cao-code 004) bij Colland Arbeidsmarkt, premies afdraagt en je bedrijf niet eerder heeft deelgenomen aan een gratis incompany training communicatie of Klare Taal in 2015, 2016, 2017 of 2018 en 2019.