Cumela Live studio

Eerste aflevering Cumela Live groot succes

Datum: 2 december 2020
Laatst bijgewerkt: 22 november 2022
Door: Toon van der Stok
Dinsdag 1 december was de eerste aflevering van Cumela Live. Een programma waarin beleidsmedewerkers en leden van Cumela in gesprek gaan over actuele onderwerpen. De uitzending kun je gewoon terugkijken door op de link in dit bericht te klikken.

In de eerste uitzending komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat betekent het gebruik van een waterstoftrekker op het gebied van verduurzaming en CO2-reductie? Cumelaondernemer Robert Scholman vertelt ons er alles over.
  • De komende registratie en kentekening van (land)bouwvoertuigen.
  • Hoe zorg je in deze tijd van afstand houden dat medewerkers betrokken blijven?
  • Momenteel wordt hard gewerkt aan Keurmest en de Mineralenmanager. Waarom is Cumela hier zo actief mee en wat gaat het opleveren?

We hebben ervoor gekozen om geen webinar te organiseren, maar een eigen talkshow en actualiteitenrubriek waarin we belangrijke zaken uit de sector bespreken en toelichten. Dit gebeurt onder leiding van Annemarie Brüning, wekelijks ook een van de presentatoren van Hart van Nederland. 

Cumela Live vervangt de inspiratiedagen, vergaderingen en bijeenkomsten. Geen makkelijke beslissing, maar wel een hele bewuste, omdat we de gezondheid van jou en je medewerkers belangrijk vinden. We hopen dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten. 

Volgende uitzending
De volgende uitzending is op 5 januari om 20.30 uur. Op deze pagina streamen we dan de tweede Cumela Live-talkshow. Daarvoor hoef je niets anders te doen dan deze pagina te openen. Heb je een smart-tv? Dan zoek je op YouTube naar Cumela. Daar kun je dan direct onze uitzending volgen. Gewoon in de huiskamer.

Om mee te kunnen kijken en praten is registreren niet nodig. Ben je ook geïnteresseerd en betrokken bij de cumelasector dan nodigen we je van harte uit om mee te kijken. Vragen stellen kan door gebruik te maken van de chatfunctie. Schroom niet en stel de vragen die je anders tijdens een bijeenkomst ook gesteld zou hebben.