pottinger harvest app

Harvest Assist-app van Pöttinger verder uitgebreid

Datum: 2 mei 2024
Laatst bijgewerkt: 2 mei 2024
Door: Gert Vreemann
Pöttinger voegt drie belangrijke functies toe aan de Harvest Assist-app. Allereerst is dat het per perceel daadwerkelijke aantal afgelegde balen, zodat het verzamelen daarop kan worden afgestemd. Verder is de losplaats als navigatiefunctie toegevoegd en kunnen nu ook de hakselaar en de balenverzamelcombinatie worden opgenomen.
pottinger harvest app

Met de Pöttinger-app kunnen al alle te oogsten percelen en de losplaatsen van de klanten worden ingevoerd. Daarnaast kunnen ook alle voertuigen die bezig zijn worden toegevoegd. Het geeft de loonwerker een compleet overzicht van wat er allemaal gebeurt en ook de medewerkers kunnen zo alles live volgen op de app.

pottinger harvest app

Pöttinger heeft nu drie belangrijke functies toegevoegd aan de app. Zo kan de bestuurder van de pers nu per veld het aantal afgelegde balen invoeren. Degene die de balen verzamelt en laadt, kan het aantal ook volgen en zo de werkzaamheden daar precies op afstemmen. Bij de inzet van meerdere afvoercombinaties kunnen alle bestuurders daarvan zien welke velden met hoeveel balen er nog moeten worden geruimd en hoeveel er al zijn afgevoerd.

pottinger harvest app

Naast de navigatiefunctie naar de percelen is nu de functie ‘Navigatie naar de silo/kuil/losplaats’ toegevoegd. Verder voegt Pöttinger de machinecategorie ‘Overige machines’ toe. Naast de bestaande (Pöttinger-)machines kunnen nu ook een balenverzamelwagen en een veldhakselaar worden toegevoegd. In het eerste geval zullen wij dat dan zien als een trekker of wiellader met balenklem. Dankzij deze toevoeging kunnen deze machines ook direct worden gevolgd. Met name voor de hakselaar is dat een belangrijke toevoeging.