Annemarie Bruning

Annemarie Brüning presenteert Cumela Live

Datum: 25 november 2020
Laatst bijgewerkt: 27 november 2020
Dit jaar hebben we geen Inspiratiedagen, vergaderingen en bijeenkomsten maar Cumela Live. Geen Webinar maar een eigen talkshow en actualiteitenrubriek waar we actuele zaken uit de sector bespreken en toelichten. Onder leiding van Annemarie Brüning, wekelijks ook een van de presentatoren van Hart van Nederland.

Komende dinsdagavond is de eerste uitzending. Om 20.30 uur net na het acht uur journaal. Schakel dan naar www.cumela.nl/live of zoek op je smart-tv, als je die hebt, op YouTube naar Cumela. Daar kun je dan direct onze uitzending volgen. Gewoon in de huiskamer. Gastvrouw is Annemarie Brüning, die onder andere Hart van Nederland voor SBS6 presenteert.

Tijdens de eerste uitzending hebben we het over de kentekening, wat moet je daar allemaal voor doen. We zoeken naar mogelijkheden om in deze coronatijd medewerkers betrokken te houden en we vertellen alles over de laatste ontwikkelingen rond mest. Wat is Keurmest? Hoe gebruik je de Mineralenmanager en waarom gaat Cumela toch door met de gesprekken over het nieuwe mestbeleid? Daarnaast reportages uit het veld en ruimte voor vragen van leden.

Zet deze bijeenkomst in je agenda en kijk Cumela Live op 1 december om 20:30 uur via www.cumela.nl/live

Annemarie Bruning