Cumela Live

Cumela Live

Onze eigen talkshow en actualiteitenprogramma, waarin we belangrijke zaken uit de sector bespreken en toelichten.

Cumela Live is onze eigen talkshow en actualiteitenprogramma, waarin we belangrijke zaken uit de sector bespreken en toelichten. Het is een digitaal alternatief voor de bijeenkomsten die momenteel niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen.

In december 2020 introduceerden wij de eerste aflevering van Cumela Live. Het eerste seizoen bestond uit vier afleveringen. De eerste drie werden gepresenteerd door Annemarie Brüning, presentatrice bij Hart van Nederland, en de vierde aflevering was een politiek debat onder leiding van Roelof Hemmen, oud-presentator van RTL Nieuws en nieuwslezer bij Radio 538. Het tweede seizoen bestond uit twee afleveringen, beide gepresenteerd door Annemarie. Heb je de afleveringen gemist? Kijk ze hieronder terug.

 

Tweede seizoen: aflevering 2

In de aflevering van 12 januari ging onze voorzitter Wim van Mourik in gesprek met Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, over het regeerakkoord. Daarnaast hebben we het gehad over het wel of niet verhogen van tarieven, je profileren als aantrekkelijke werkgever, vragen aan de Ondernemerslijn en een reportage van een ondernemer in actie. Kijk de aflevering hiernaast terug.

Tweede seizoen: aflevering 1

In de aflevering van 15 december 2021 ging het over de Veiligheidsladder, contact met lokale politici, het personeelstekort en nog veel meer. Kijk de aflevering hiernaast terug.

Eerste seizoen: aflevering 4

In de aflevering van 2 maart 2021 gingen vertegenwoordigers van zes politieke partijen in debat met elkaar, uitgedaagd door twee ondernemers uit de sector. Kijk de aflevering hiernaast terug.

Eerste seizoen: aflevering 3

In de aflevering van 2 februari 2021 ging het in de derde aflevering van Cumela Live over aannemen, het stikstofprobleem, automatisering op cumelabedrijven en samenwerking in de sector. Kijk de aflevering hiernaast terug.

Eerste seizoen: aflevering 2

In de aflevering van 5 januari 2021 gingen beleidsmedewerkers en leden van Cumela in gesprek over actuele onderwerpen, zoals diefstal en de seniorenregeling. Kijk de aflevering hiernaast terug.

Eerste seizoen: aflevering 1

In de aflevering van 1 december 2020 gingen beleidsmedewerkers en leden van Cumela in gesprek over actuele onderwerpen, zoals kentekenregistratie, betrokken medewerkers en Keurmest en de Mineralenmanager. Kijk de aflevering hiernaast terug.

Erna Berends, manager ledenorganisatie

Om contact te houden en kennis te delen, organiseren we deze talkshow!

Waarom Cumela Live?

“Vanwege het coronavirus hebben we veel bijeenkomsten af moeten zeggen. Juist die persoonlijke ontmoetingen zijn voor ons heel belangrijk. Om toch nog contact met onze leden te kunnen houden en kennis te kunnen delen, organiseren we nu deze talkshow. Spannend, want het is helemaal nieuw voor Cumela!" aldus Erna Berends-Dijk, Manager Ledenorganisatie bij Cumela.