Roelof Hemmen

Cumela Live

Op deze pagina kun je de eerste drie afleveringen van Cumela Live terugkijken en kijk je op 2 maart live mee naar de allereerste Cumela Live Politiek. Een uitzending geheel in het teken van de aankomende verkiezingen.
talkshow
Roelof Hemmen

Wat hebben de politieke partijen voor de cumelasector in petto. Daarover gaat het eerste Cumela Live politieke debat, gepresenteerd door Roelof Hemmen, ex-presentator van het RTL nieuws en nu de vaste nieuwslezer in de ochtendshow van Radio 538.

Het debat vindt plaats op dinsdag 2 maart in een speciale uitzending van Cumela Live. Vertegenwoordigers van 6 politieke partijen zullen hier reageren op een aantal stellingen en in debat gaan met elkaar, daarbij uitgedaagd door twee ondernemers uit de sector. 

Waarom Cumela Live?
We hebben ervoor gekozen om geen webinars te organiseren als alternatief voor alle bijeenkomsten, maar om een eigen talkshow en actualiteitenrubriek te maken waarin we belangrijke zaken uit de sector bespreken en toelichten.  Er zijn drie afleveringen gemaakt onder leiding van Annemarie Brüning, wekelijks ook een van de presentatoren van Hart van Nederland. De vierde aflevering is een politiek debat onder leiding van Roelof Hemmen, momenteel de vaste nieuwslezer in de ochtendshow van Radio 538. Daarvoor was hij onder ander actief voor RTL nieuws.

Cumela Live vervangt de inspiratiedagen, vergaderingen en bijeenkomsten. Geen makkelijke maar wel een hele bewuste beslissing, omdat we de gezondheid van jou en je medewerkers belangrijk vinden. Komend najaar hopen we elkaar weer gewoon te kunnen ontmoeten. 

Kijk hier aflevering 1 terug!

In aflevering 1 gingen we in op de waterstoftrekker, kentekening, afstand houden en Keurmest. Ook kon je genieten van een overzicht van de sociale media en werden er vragen beantwoord door de ondernemerslijn. 

Kijk hier aflevering 2 terug!

In aflevering 2 gingen we in gesprek met jonge ondernemers, kwam de cao aan bod en zagen we hoe ver Ploegam is met elektrificatie. Ook was er de primeur van de Stop Diefstal Dag. Een campagne die op 5 februari van start gaat, maar waarvan je nu al een voorproefje kon zien. Uiteraard werden er ook vragen door de ondernemerslijn beantwoord en was er ruimte voor de sociale media.

Kijk hier aflevering 3 terug!

Op 2 februari ging het in de derde aflevering van Cumela Live over aannemen, het stikstofprobleem, automatisering op cumelabedrijven en samenwerking in de sector. Kijk hier de complete aflevering terug of de losse fragmenten. 

Laatst bijgewerkt: 25 februari 2021