elearing

E-learning “Toepassen grond en bagger” is gratis beschikbaar

Datum: 8 maart 2022
Laatst bijgewerkt: 9 maart 2022
Door: Gerben Zijlstra
Wet- en regelgeving over het ontgraven, vervoeren en toepassen van grond en bagger is ingewikkeld. Veel cumelabedrijven stellen hun vragen over grond en bagger bij de Ondernemerslijn en specialisten van Cumela. Zeker sinds het begin van de PFAS-crisis hebben cumelabedrijven veel vragen over melden, toepassen en beoordelen van grond of bagger.

In het artikel "Lastig onderwerp grondig aangepakt" uit Grondig 2, 2022 over deze E-learning leggen we uit waarom Cumela het initiatief heeft genomen om hiervoor een E-learning te ontwikkelen. Het mooie aan de E-learning is dat je het kunt gebruiken als kennisbank en als naslagwerk om in specifieke situatie te controleren of je alles goed hebt geregeld. Deze E-learning is mede tot stand gekomen met medewerking van een panel met cumelaleden, Stichting Bodembeheer Nederland, SIKB, en Omgevingsdienst ZHZ.

Deze module is voor iedereen vrij toegankelijk via onderstaande link, klik vervolgens op de module Grond en bagger. Inloggen of een account aanmaken is niet nodig.

Bekijk de e-learning

De e-learning 'Toepassen van Grond' is voor iedereen kosteloos toegankelijk.

Opzoek naar meer e-learnings?