Header Stop Diefstal

Wees alert! Kom nu in actie en maak het dieven lastig

Datum: 18 april 2023
Laatst bijgewerkt: 20 april 2023
Door: Gerwin Otten
Wees alert! Afgelopen week zijn er weer meerdere inbraken geweest waarbij GPS-apparatuur is buitgemaakt. In Groningen, Friesland, Drenthe en Utrecht. Zorg dat jij geen slachtoffer wordt en neem maatregelen. Dat kan eenvoudig door het de dieven lastig te maken met de Stop diefstal-markeerset.

Met de Stop Diefstal-markeerset registreer je de apparatuur en markeer je de GPS met de speciale labels. Zorg ervoor dat je na gebruik altijd de apparatuur uit de machine verwijdert en veilig opbergt. Signaleer je een verdachte situatie? Maak indien mogelijk foto’s, noteer kentekens en signalementen. Meld dat dan direct bij de politie. 

Ben je slachtoffer van diefstal maar geen klant van Cumela Verzekeringen? Geef de diefstal dan wel door aan Gerwin Otten van Cumela, zodat we de ontwikkelingen in de gaten kunnen houden. 

Bekijk ook de video waarin René Middag, projectleider Mobiel Banditisme van de Politie, de 4 stappen uitlegt.

Kom nu in actie en stop diefstal!

Bekijk de video over de markeerset

Meer informatie

Gerwin Otten is specialist in diefstal preventie bij Cumela. Heb je vragen? Bel hem of stuur een email.   

Kijk samen met je verzekeringsadviseur kritisch naar de verzekeringsdekking en de preventieve mogelijkheden op je bedrijf. Uiteraard kan Cumela je hier goed bij helpen. Kijk op Preventietips GPS-diefstallen | Cumela

Cumela Verzekeringen

Gerwin Otten

Stafmedewerker Schadepreventie en Risicobeheer