Stop, Diefstal, markeren, registreren

Stop Diefstal van kostbare GPS-apparatuur

 Zorg dat jij geen slachtoffer wordt van GPS diefstal. Neem daarom direct maatregelen. Dat kan door het de dieven lastig te maken met de Stop diefstal-markeerset. 

Vier praktische stappen

Met de Stop Diefstal-markeerset registreer je de apparatuur en markeer je de GPS met de speciale labels. Zorg ervoor dat je na gebruik altijd de apparatuur uit de machine verwijderd en veilig opbergt. Signaleer je een verdachte situaties? Meld dat dan direct bij de politie. Bekijk ook de video waarin René Middag, projectleider Mobiel Banditisme van de Politie, de 4 stappen uitlegt.

Doorloop vier stappen om diefstallen zoveel mogelijk te voorkomen: 

 1. Registreer: leg serienummers vast in de Stop Heling-app.
 2. Markeer: gebruik de markeerset. Bevestig de labels op de behuizing van je apparatuur en plak de waarschuwingssticker op een raam. Plak het label niet op het scherm.
 3. Demonteer: verwijder apparatuur indien mogelijk en berg deze veilig op. Een belangrijke tip: overleg altijd eerst met je verzekeraar of je apparatuur dan nog goed verzekerd is.
 4. Signaleer: meld verdachte personen en voertuigen bij 112. Jij weet als geen ander wanneer iets verdacht is in jouw buurt!
Bestel de Stop Diefstal-markeerset

Met de Markeerset registreer je de apparatuur en markeer je de GPS met de speciale labels. Zorg ervoor dat je na gebruik altijd de apparatuur uit de machine verwijderd en veilig opbergt. Signaleer je een verdachte situaties? Meld dat dan direct bij de politie. 

Wat zit er in een markeerset?

De markeerset bestel je via de bestelknop op deze pagina. De markeerset bestaat uit de volgende materialen:

 • 20 gepersonaliseerde permanente labels 
 • 10 raamstickers
 • oersterke lijm
 • ontvettingsdoekje
 • schuurpapier
 • vinyl handschoentjes
 • montagehandleiding
 • infographic stappenplan
Stop Diefstal markeerset

Bestellen voor klanten van Cumela Verzekeringen

Heb jij je werkmaterieel verzekerd bij Cumela Verzekeringen? Dan kun je kosteloos een of meer markeerset(s) bij ons aanvragen. Bestel gemakkelijk en snel via onderstaande link. 

Bestellen voor cumelabedrijven

Heb je een cumelabedrijf, dan kun je een of meer markeerset(s) bestellen voor slechts 35 euro exclusief btw per set. Je ontvangt de set en factuur rechtstreeks via onze leverancier.

Bestellen als je geen cumelabedrijf hebt

Het laatste Stop Diefstal-nieuws

Krachtenbundeling stop diefstal GPS-apparatuur

Dataverlies bij diefstal van GPS-systemen

Ondermijning: je kan maar één keer nee zeggen!