Header Stop Diefstal

Stop Diefstal

Op 5 februari is Cumela gestart met een nieuwe campagne om jou als ondernemer te stimuleren om kostbare hightech apparatuur voor landbouw en grondverzet te registeren en te markeren. Om Nederland minder aantrekkelijk te maken voor de bendes die deze apparatuur roven slaat Cumela voor deze actie de handen ineen met LTO, Fedecom en Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland. Om je als ondernemer te stimuleren aan de Stop Diefstal campagne mee te doen stelt Cumela via dochteronderneming Cumela Verzekeringen 400 sets met labels en waarschuwingsstickers beschikbaar voor leden van Cumela en klanten van Cumela Verzekeringen. 

Vanaf april 2019 zijn honderden ondernemers in de sector de dupe geworden en is er al voor ruim 7 miljoen euro aan apparatuur verdwenen.  Hoognodig om in actie te komen tegen de rondtrekkende bendes. 

Labelset Stop Diefstal

Waar bestaat de markeerset uit?
Je ontvangt van ons:

  • 20 unieke permanente labels 
  • 10 raamstickers
  • gebruiksinstructie
  • lijm

Hoe weet je nu welke stappen je in de juiste volgorde moet nemen om je apparatuur te registreren en te markeren? Dat staat hieronder uitgelegd in een instructiefilm en stappenplan.

Instructiefilm registreren en markeren

Stop Diefstal infographic
Laatst bijgewerkt: 29 maart 2022