Volvo, elektrisch, jaarcongres, schoon en emissieloos bouwen, 2023

Volg op 1 februari webinar over SSEB 2024

Datum: 30 januari 2024
Laatst bijgewerkt: 1 februari 2024
Door: André de Swart
Op dinsdag 5 maart opent er weer een nieuwe ronde voor de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB). In de tekst over de subsidie gaan we inhoudelijk in op de regeling. Wil je gebruik maken van de regeling bereid je dan goed voor. Dat doe je onder meer door gebruik te maken van het speciale webinar wat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) donderdag organiseert.

Op donderdag 1 februari van 15:00 tot en met 16:00 organiseert RVO een webinar over de SSEB.  "Als je aan de slag gaat met de SSEB Aanschaf of Retrofit raden wij je aan om het webinar te volgen en je goed voor te bereiden op de aanvraag", zegt André de Swart, adviseur bedrijfskundige zaken bij Cumela Advies. "Maak ook gebruik van de MKB-toets".  

In het webinar van RVO komen aan bod:

  • de veranderingen aan de regeling in 2024; 
  • wijzigingen van lopende aanvragen;
  • aandachtpunten bij het indienen van een subsidieaanvraag;
  • en de SSEB in combinatie met de Milieu-investeringsaftrek (MIA). 

Heb je vooraf al vragen dan kun je die al mailen naar: [email protected]. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Het webinar kun je eventueel later terugkijken. Handig als het tijdstip niet past of als je nog even een keer wil horen hoe het zit. Wil je nu alvast meer lezen over de regeling? Dat kan hier. 

Deelnemen aan het webinar

Hierna weet je hoe de SSEB er in 2024 uitziet en ken je de subsidievoorwaarden en vereisten voor de overeenkomst.

Cumela Advies

André de Swart

Adviseur bedrijfskundige zaken