Grondig app

Grondig app door de 500 downloads heen

Datum: 8 februari 2024
Laatst bijgewerkt: 9 februari 2024
Door: Herma van den Pol
Deze week passeerde de Grondig app de grens van 500 downloads. "Daar zijn we blij mee", reageert Toon van der Stok. "En dat binnen een maand na de lancering."

Vrijdag 12 januari lanceerde vakblad Grondig als eerste vakblad een eigen app. In de app vinden lezers zowel een digitale uitgave van Grondig als een overzicht van het laatste nieuws. "Het was van te voren lastig in te schatten hoe onze lezers de app gingen ontvangen", gaat Van der Stok in op de app. "Kijk, we hoopten wel op meer dan duizend lezers tegen het eind van dit jaar. Dat we nu al op 500 zitten is een mooi begin."

We krijgen er wekelijks nieuwe gebruikers bij

Toolbox kijken

De verdeling tussen Apple en Android is half om half.  "We hebben er samen met onze partner Elma voor gezorgd dat de app op beiden platforms net zo goed werkt. Ook kun je er makkelijk de laatste video's in terugvinden. Een voorbeeld daarvan is de toolbox en een terugblik op 75 jaar Grondig."

Van der Stok hoopt dat de constante groei van gebruikers doorzet. "We krijgen er wekelijks nieuwe gebruikers bij. Als dit aanhoudt bereiken we ons doel van duizend gebruikers veel eerder dan gedacht. Op 1 maart komt de nieuwe editie van Grondig uit en vindt je die ook meteen weer in de app", attendeert Van der Stok de lezers. "Download ook de app en ga Grondig digitaal lezen. Ook ben je dan als eerste op de hoogte van het nieuws uit de sector." 

Maak jij al gebruik van de Grondig app?