Eurol Heavy Duty smeermiddelen

Eurol E Heavy Duty voor elektrische zware machines

Datum: 15 november 2023
Laatst bijgewerkt: 15 november 2023
Door: Gert Vreemann
Eurol introduceert E Heavy Duty, een nieuwe generatie smeermiddelen die is ontwikkeld voor het smeren van geëlektrificeerde zware machines en voertuigen. Het Eurol E Heavy Duty-concept bestaat uit een hydraulische olie, drie verschillende smeervetten en een transmissieolie die onder de Eurol Specialty-range vallen.
Eurol Heavy Duty smeermiddelen

Deze producten zorgen voor een hoge energie-efficiëntie en bescherming in extreme omstandigheden door de Syngis Technology. Die zorgt ervoor dat smerende en beschermende eigenschappen van de verschillende additieven elkaar versterken, zodat de eigenschappen van de gecombineerde additieven sterker zijn dan de som van de additieven afzonderlijk. Het assortiment wordt aangevuld met een koelvloeistof voor accupakketten en een motorolie voor range-extenders. De producten zijn herkenbaar dankzij het E Heavy Duty-vignet op de verpakking.

Het E Heavy Duty-concept bevat ook biologisch afbreekbare producten en is daarmee geschikt voor werkzaamheden in gevoelige omgevingen, zoals natuurgebieden en open water.

De E Heavy Duty-producten zijn ook geschikt voor door waterstof aangedreven machines en bieden voor machines met een traditionele verbrandingsmotor dezelfde voordelen.