stalvoeren 3

Loonwerken als nieuwe neventak, let op je risico’s

Datum: 12 maart 2021
Laatst bijgewerkt: 7 mei 2021
Door: Maurice Steinbusch
Loonwerk is een mooi vak en wellicht ook wel een mooie neventak om er op je bedrijf naast te doen. De machines staan er inmiddels toch. Maar ondernemen is ook de risico’s van te voren proberen goed in te schatten. Vraag onze flyer aan met 10 loonwerkrisico’s zodat je eerst kan inschatten of jouw nieuwe neventak loonwerk een verstandige en lonende keuze is!

Tijdens ATH Digitaal vertelden Geralde Bouw-Van de Bunt, adviseur Juridische Zaken en Marcel Elferink, teamleider verzekeringsadviseurs en Maurice Steinbusch, beleidsmedewerker Agrarisch Loonwerk je alles de loonwerkrisico’s met aansprekende praktijkvoorbeelden. Kijk het webinar hieronder terug.

Vraag de flyer aan
Je vraagt de flyer
met 10 loonwerkrisico’s aan door een e-mail te sturen naar: [email protected].

Kom in de cumelasector werken!
Tot slot: overweeg je toch in loonwerk actief te worden vanwege het extra inkomen of omdat je het mooi werk vindt, dan kun je altijd nog overwegen om in dienst te treden bij een loonwerker in je regio. Soms kun je daarbij ook je eigen machines inzetten.


Meer informatie
Neem contant op voor advies of meer informatie over het lidmaatschap van Cumela met onze Ondernemerslijn via: (033) 247 49 99 of [email protected].

Lid worden?

Bijna 2.000 cumelabedrijven zijn lid van onze brancheorganisatie. Een goede zaak, want met je lidmaatschap krijg je de beschikking over een grote hoeveelheid kennis en informatie. Je staat er bij ons niet alleen voor! Zoals jij hard werkt voor je klanten, werken wij hard voor alles wat jou bezighoudt. Wij behartigen algemene en individuele belangen, zorgen voor een gelijk speelveld, stimuleren de acceptatie van de sector, zijn een ledenorganisatie en verlenen diensten. Waarom lid worden? Je leest het op deze pagina.