De CUMELA-Ondernemerslijn

23 april 2018
Gebruik uw lidmaatschap en schakel de dienstverlening van CUMELA Nederland in! De CUMELA-Ondernemerslijn is dé helpdesk voor de ondernemer in de cumelasector. Op alle werkdagen bereikbaar voor een betrouwbaar antwoord op allerhande vragen.

Als cumelaondernemer heeft u met allerlei uitdagingen te maken. Naast die in het dagelijkse werk heeft u te maken met cao’s, juridische zaken, arbeidsovereenkomsten, milieuvraagstukken, certificering, bedrijfseconomische vraagstukken, aanbestedingen, scholing… Meestal geen alledaagse kost. Toch maakt u wel graag de juiste keuzes.

De bedrijvenadviseurs nemen de Ondernemerslijn voor hun rekening. 
Zij hebben een brede kennis en antwoorden vaak direct paraat en denken met u mee als vragen zich niet zo eenvoudig laten beantwoorden. Dienstverlening die onderdeel is van uw lidmaatschap. Maak er gebruik van!

Het kan zijn dat inzet van een specialist de beste keuze is.
CUMELA Advies beschikt over een team van deskundige specialisten op alle terreinen waar u als ondernemer mee te maken hebt. In overleg met u schakelt de bedrijvenadviseur deze specialist in. Wanneer daar kosten mee gemoeid zijn, hanteren we een aantrekkelijk ledentarief.

De CUMELA-Ondernemerslijn. Zodat u snel en goed geïnformeerd wordt.
Telefoon: (033) 247 49 99
E-mail: ondernemerslijn@cumela.nl 

Tip: Zet dit nummer en e-mailadres in uw telefoon en adressenbestand!