vw caddy bedrijfsauto vierwielaandrijving

Volkswagen Caddy Cargo nu ook met 4Motion-vierwielaandrijving

Datum: 8 april 2021
Laatst bijgewerkt: 8 april 2021
Door: Gert Vreemann
Met de Caddy Cargo claimt Volkswagen als enige in zijn klasse een bestelauto met vierwielaandrijving te leveren. Deze 4Motion-vierwielaandrijving biedt onder alle omstandigheden maximale grip en stabiliteit. Daarnaast heeft de nieuwe Volkswagen Caddy een betere zitpositie en meer rijcomfort dankzij nieuwe scheidingswanden.

caddy cargo 4 motion bedrijfswagen

Volkswagen Bedrijfswagens heeft voor de nieuwe Caddy Cargo, die vorig jaar werd gepresenteerd, al duizenden orders genoteerd. Daarmee treedt deze naadloos in de voetsporen van zijn succesvolle voorganger. Inmiddels rijden de eerste exemplaren van het nieuwe model al in Nederland. De Caddy Cargo is nu ook leverbaar met 4Motion-vierwielaandrijving met een automatische verdeling van de aandrijfkracht over de voor- en achteras.

caddy carco binnenruimte

Naast de standaard tussenschotten is de Caddy Cargo nu ook leverbaar met nieuwe scheidingswanden. De stoelen zijn daarmee beter verstelbaar. De nieuwe scheidingswanden zijn leverbaar in slijtvaste kunststof (ABS) en ComPax met en zonder ruit. De nieuwe ComPax-wand is gemaakt van polyestervezel en is hierdoor extra sterk en licht. Optioneel worden de scheidingswanden geleverd met een 230V-aansluiting in de cabine. Elke nieuwe Caddy Cargo wordt, net als alle andere Volkswagen-bedrijfswagens, standaard geleverd met vier jaar garantie.