Sany 32 tons graafmachine

Dikke 32-tons Sany-rupsgraafmachine

Datum: 26 juli 2021
Laatst bijgewerkt: 26 juli 2021
Door: Gert Vreemann
DNL Machines & Import presenteert met enige trots de nieuwe 32-tons Sany SY305C rupsgraafmachine. Deze machine voldoet aan alle Europese normen en is per direct leverbaar. De met Stage V-Cummins-motor uitgeruste machine wordt standaard heel compleet geleverd.
Sany 32 tons rupsgraafmachine

De Sany SY305C is uitgerust met de bekende 209 kW (284 pk) Cummins QSL9-C280-8,9 liter Stage V motor. De machine heeft standaard een 6,15 meter lange monogiek en een 3,20 meter lange steel met standaard een 1,7-kuubs bak. De opbreekkracht bedraagt 205 kN. Hiervoor is de machine uitgerust met elektrisch aangestuurde dubbele axiaalverstelpompen met een opbrengst van tweemaal 280 liter per minuut en een maximale hydrauliekolieopbrengst van 500 liter per minuut.

Sany heeft duidelijk ingezet op de machinist. Zo is de machine uitgerust met het 10-inch-display met hoge resolutie dat we ook al tegenkomen op de SY265C. Vrijwel alle functies zijn met het touchscreen te bedienen. Sany monteert twee camera’s aan de achterzijde en de rechterzijkant voor beter zicht rondom de machine. De stoel, met standaard geïntegreerde stoelverwarming, heeft (uiteraard) meebewegende armsteunen met joysticks en diverse bedieningselementen. De armleuningen zijn zowel horizontaal als verticaal verstelbaar. De machine heeft veel opbergmogelijkheden waaronder een  koelvak aan de zijkant achter de stoel.

Sany 32 tons rupsgraafmachine

De uitgebreide standaarduitrusting omvat zowel een hamerfunctie, een rotatiefunctie, lasthoudventielen op boom en armcilinders als een geïntegreerde snelwisselfunctie. De hydraulische functies zijn volledig proportioneel te bedienen via de sliders op comfortabele en verstelbare joysticks. Door het nieuwe display is het mogelijk om eenvoudig te wisselen tussen verschillende aanbouwdelen. De benodigde werkdrukken en geschikte oliehoeveelheden voor meer dan tien aanbouwdelen kunnen op het display worden aangepast en opgeslagen. Net als de andere graafmachines van Sany wordt de SY305C standaard geleverd met vijf jaar of 10.000 uur garantie.