Cat S62 Pro

De Cat S62 Pro is robuust en innovatief

Datum: 31 juli 2020
Laatst bijgewerkt: 31 juli 2020
Door: Sil Biesbroek
Cat Phones introduceert de innovatieve Cat S62 Pro. Deze smartphone is voorzien van de meest recente warmtebeeldtechnologie. Dankzij de FLIR Lepton 3.5 sensor en de nieuwe MyFLIR Pro app maakt de Cat S62 Pro warmtebeelden met vier keer zoveel pixels.

De Cat S62 Pro is gemaakt en getest conform Cat Phones veeleisende, toonaangevende rugged standaard en daarmee ongelofelijk robuust. De smartphone overtreft de eisen van de IP68-rating en de militaire standaard MIL SPEC 810H. Hij heeft rigoureuze valtests doorstaan van 1,80 meter op staal op elke hoek van het toestel, is water-, stof- en zandafstotend en overleeft extreme temperaturen, vibratie- en tuimeltests. De Cat S62 Pro is bovendien hygiënisch: hij is volledig onder te dompelen in water en grondig schoon te maken met zeep, desinfecterende middelen of alcoholdoekjes.

Professionals
Voor het eerst kunnen professionals en consumenten gebruik maken van FLIR’s VividIR™ beeldverwerking, verbeterde MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) en technieken voor het combineren van normale en warmtebeelden. Gebruikers kunnen variëren met de sterkte van de MSX-overlay, die de contouren van objecten op het warmtebeeld toont, of gebruikmaken van de alpha blending-functie om warmtebeelden te combineren met normaal beeld van de Sony dual pixel-camera. Gecombineerd resulteert dit in een extreem verbeterde beeldkwaliteit en resolutie, voor scherpere warmtebeelden die meer context en inzichten bieden.

Cat Phones' Cat S62 Pro

Dankzij de nieuwe software beschikt de Cat S62 Pro over functies voor analyse en rapportage die normaliter alleen beschikbaar zijn in hoogwaardige, professionele warmtebeeldtechnologie. Zo beschikt de in de MyFLIR Pro app over isotherm-waarschuwingen, minimale en maximale temperatuurindicatoren en mogelijkheid tot het aanmaken van rapportages.

Temperatuurbereik
Met isotherm-waarschuwingen is het mogelijk om een specifiek temperatuurbereik tussen -20°C en 400°C te monitoren. De Cat S62 Pro geeft een waarschuwing wanneer een object de ingestelde temperatuur bereikt. Dit is zeer bruikbaar bij het in de gaten houden van machines, zoeken naar ongewone temperaturen of zelfs om te testen of de barbecue heet genoeg is.