Over Cumela - Bestuursleden

Benoeming nieuwe bestuursleden

Datum: 19 januari 2021
Laatst bijgewerkt: 22 november 2022
Door: Manon Jansen
Vanwege de coronacrisis zijn de nieuwe bestuursleden benoemd en aangesteld door het Verenigingsbestuur in plaats van direct gekozen door de leden tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV). Op 10 december jongstleden heeft het verenigingsbestuur een viertal nieuwe bestuursleden benoemd die zitting nemen in één van de drie sectie besturen.

 Wij willen Dammie van der Poel (Agrarisch Loonwerk), Walter Wilmink (Meststoffendistributie), Jaap van Veldhuizen (Grondverzet en Cultuurtechniek) en Pieter van der Jagt (Grondverzet en Cultuurtechniek) feliciteren met hun benoeming en succes wensen bij het vertegenwoordigen van de sector. We kijken uit naar hun inbreng en enthousiasme voor de sector.

Aan het einde van het jaar zaten ook een aantal bestuursleden aan hun zittingstermijn. Wij zijn verheugd dat wij de herbenoeming van Robbert-Jan van Vliet, Arjo Klok, Louis Claessens, Twan Gubbels, John Hoedemakers en Wim Claessens (tijdelijk tot benoeming opvolger) kunnen aankondigen. Zij hebben besloten zich nog een termijn in te zetten, kennis te willen delen en de sector te willen vertegenwoordigen!

Naast dat er zitting is genomen in de sectiebesturen zijn er ook een aantal bestuursleden aftredend. Helaas hebben wij van hen in deze periode niet op onze gebruikelijke manier afscheid kunnen nemen. Dat neemt niet weg dat wij hen willen bedanken voor de jaren dat zij hun kennis en ervaringen hebben gedeeld binnen de sector, zich hebben ingezet voor de uitdagingen die er speelden en hun bijdrage hebben geleverd aan de sector. Wij willen Han Jansen bedanken voor zijn inzet binnen de sectie Meststoffendistributie en ook Ruud Konijn willen wij bedanken voor de jaren dat hij zich heeft ingezet voor de sectie Agrarisch Loonwerk.