Website - Header homepagina voorbeeld

Nieuwe functies op de website

Datum: 29 april 2020
Laatst bijgewerkt: 30 april 2020
Door: Ilse Klaarenbeek
Onze nieuwe website is inmiddels een maand in de lucht. Ben jij er al helemaal aan gewend? Wij in ieder geval wel. Als we af en toe eens terugkijken naar de oude website, dan zijn we extra blij met het resultaat. Een website is tegenwoordig nooit af, dus we blijven doorontwikkelen en verbeteren. In dit bericht blikken we even kort terug en vertellen we welke nieuwe functionaliteiten sinds gisteren in de website zitten.

Enthousiaste reacties

Sinds de livegang van de nieuwe website op 26 maart jl. hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen van leden en relaties. Dank jullie wel daarvoor!

Wat een mooie site! Goed overzichtelijk en frisse uitstraling. In deze tijd een fijne opsteker voor ons.

We hebben een aantal reacties verzameld die perfect aansluiten op de doelen die we onszelf gesteld hadden voor de ontwikkeling van de nieuwe website.
 

  • “Overzichtelijk, fris, duidelijke indeling kleuren en letters. Tot nu toe heb ik gevonden wat ik zocht.
  • “Mooi site! Heb er even op rondgeneusd en het eerste wat opvalt is dat ie een stuk sneller is.
  • "Super! Werkt top ook op telefoon!"
  • “Complimenten dat alles er zo goed uitziet. En wat is de zoekfunctie verbeterd!!”
  • “Het ziet er prachtig uit! Strak, overzichtelijk en helemaal van deze tijd, complimenten!
  • “Een bijzonder mooie website! Duidelijke opzet van de site.”

Sorteren zoekresultaten

We hebben het sorteren van zoekresultaten in de website verbeterd. Zoeken is een van onze speerpunten en we willen je graag zo snel mogelijk het gewenste nieuws of de gewenste artikelen laten zien. In de zoekresultaten kun je vanaf nu zelf kiezen of je berichten wilt sorteren op relevantie óf op datum. Daarbij hebben we twee manieren voor-ingesteld voor je:    

  • Zoeken met zoekwoord: zoek je met een zoekwoord of een combinatie van zoekwoorden (tip: dit werkt heel handig en je vindt makkelijk en snel wat je zoekt!) dan worden de resultaten gesorteerd op relevantie.
  • Zoeken zonder zoekwoord: zoek je zonder zoekwoord of kom je bijvoorbeeld binnen via een kennis-thema of een meer nieuws knop, dan worden de berichten gesorteerd op datum.

Video op de homepagina

Website - Header homepagina voorbeeld

Heb je de homepagina vandaag al bekeken? Dan is het je misschien opgevallen dat er een video draait in de header op de homepagina (achter het zoekveld). Deze video is te zien op desktop en afhankelijk van je toestel en instellingen ook op een tablet en mobiel.

Tot gisteren stond hier een stilstaande afbeelding van een trekker met een ploeg erachter. Een heel mooi beeld, maar dit liet niet de diversiteit van onze mooie cumelasector zien. Daarom hebben we de mogelijkheid laten inbouwen om hier een video te tonen en hebben we met de mooie beelden van de STER Commercial een mooie headervideo laten maken. Het schittert van de site af, vind je ook niet?

Kleine wijzigingen

Naast de grote wijzigingen, wordt er dagelijks nog gewerkt aan kleine wijzigingen in de website. Tabellen waarin je kunt scrollen, opsommingen die netjes worden weergegeven, de Mijn Cumela-omgeving, het online insturen van je schademelding en het aanmelden van trainingen. Eens in de zoveel tijd worden alle nieuwe functies waar we (op de achtergrond) aan werken gelanceerd. Heb je aandachtspunten, tips, suggesties of verbeterpunten? Laat het ons weten via [email protected]

Tip: installeer een snelkoppeling op je mobiel!

iPhone snelkoppeling

Wil je op je telefoon dagelijks het nieuws uit de sector volgen? Installeer dan een snelkoppeling naar onze website.

Android: ga in je browser naar cumela.nl/nieuws en klik op de drie puntjes aan de rechterzijde. In het menu dat openklapt kun je klikken op: toevoegen aan startscherm. Na het toevoegen zie je op het scherm het nieuwe blauwe wiel van Cumela. Klik hierop om dagelijks het nieuws te lezen.

Apple: ga in je browser naar cumela.nl/nieuws en klik op het icoontje van het vierkantje met een pijltje. Scroll in het scherm dat openklapt naar beneden naar de opdracht: zet op beginscherm. Je kunt hier de naam nog aanpassen en rechtsboven klikken op: voeg toe. Na deze handeling zie je op het scherm het Cumela-wiel met een link erachter. Klik hierop om dagelijks het nieuws te lezen.