cumela taart kenteken

Ministerraad viert eerste kenteken met taart

Datum: 1 december 2020
Laatst bijgewerkt: 1 december 2020
Door: Herma van den Pol
Een speciale kentekentaart aangeboden door Cumela, daarop werd de ministerraad vrijdag getrakteerd. Een feestelijke manier om deze bijzondere mijlpaal te vieren.

Hoe vier je iets waar je als organisatie ongeveer 25 jaar mee bezig bent geweest? Met taart. Speciaal voor de overhandiging  van het eerste kenteken werd een mooie taart ontworpen. Op de taart prijkt, heel toepasselijk, het eerste kenteken. Als er iets te vieren valt doen we dat liever niet alleen maar samen met anderen. Nu is dat vanwege de coronamaatregelen een uitdaging, maar toch slaagden we erin om de ministerraad deelgenoot te maken van onze feestvreugde rondom het kenteken. 

taart, kenteken, cora, ministerraad

Zoals op de foto te zien is, zijn minister Cora van Nieuwenhuizen en minister-president Mark Rutte blij met de taart. Van Nieuwenhuizen zei  eerder dat ze blij was dat na jaren van overleg, deze mijlpaal samen met de sector bereikt kon worden.  

Nog veel blijer is onze beleidsmedewerker Hero Dijkema. "Na 25 jaar lobbyen is het dan zover. Zestien jaar geleden stuurden we het eerste voorstel naar de Kamer en nu kunnen we er eindelijk taart op eten." Wat er verder over het kenteken gezegd is en wat Dijkema er nog meer over kan melden hoor je vanavond, 1 december, vanaf 20:30 in Cumela Live. Kijk je ook?