Verzekeringen - Personeel2

Klankborden met HR vakgenoten?

Datum: 2 september 2020
Laatst bijgewerkt: 3 september 2020
Door: Marie-José Lamers
Op donderdag 10 september staat de eerste workshopdag gepland voor de deelnemers van het platform HR vakgenoten. Wil jij het personeelsbeleid binnen je organisatie verder professionaliseren? Schrijf je dan snel in, want we hebben nog maar plek voor vier deelnemers.

Platform HR vakgenoten
Het platform HR vakgenoten is een initiatief van Cumela Opleiding & Training, waarmee we medewerkers en ondernemers samen willen brengen die zich bezighouden met HR en personeelzaken. Via een digitaal platform kan er 365 dagen lang kennis en ervaring uitgewisseld worden.

Tijdens drie live bijeenkomsten organiseren we interessante workshops over het aantrekken, selecteren, belonen, beoordelen en opleiden van medewerkers. De workshops worden verzorgd door Marie-José Lamers, adviseur personeelsmanagement bij Cumela, in samenwerking met externe specialisten.

HR vakgenoten is een ideaal platform om te leren, te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen. Wil jij het personeelsbeleid binnen je organisatie verder professionaliseren? Schrijf je dan nu in via deze link

Wanneer? 
De drie workshopdagen vinden plaats in Nijkerk. We starten om 9.00 uur en sluiten rond 13.00 uur af met een lunch. 
 

  • 10 september - WAB in de praktijk en de Slim-regeling
  • 19 november - Ziekteverzuim en ZZP’ers
  • 21 januari - Beloningssystemen

Voor wie?
Het HR vakgenoten platform is geschikt voor personeelsfunctionarissen, HR-adviseurs, personeelsadministrateurs of leidinggevenden en ondernemers die betrokken zijn bij het personeelsbeleid. Oftewel: iedereen die vanuit zijn of haar functie te maken heeft met HR en personeelszaken. De workshopdagen worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Wat kost het?
Een jaar lidmaatschap met 365 dagen toegang tot het digitale platform en drie workshopdagen inclusief lunch kosten je slechts 750 euro. Je investeert hiermee in het personeelsbeleid van je organisatie en bouwt aan een netwerk professionals die je nog eens kunt benaderen bij personeelsvraagstukken. Is dit wat voor jou? Meld je dan snel aan via deze link en noteer de workshopdagen vast in je agenda.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Cumela Advies

Marie-José Lamers

Adviseur personeelsmanagement