Johan Mostert voorzitter sectie Meststoffendistributie Cumela

Datum: 19 december 2018
Laatst bijgewerkt: 6 februari 2020
Johan Mostert heeft tijdens de ledenbijeenkomst in december 2018 het voorzitterschap van de sectie Meststoffendistributie overgenomen. Ondernemer Mostert is actief in de meststoffendistributie en het behandelen van biologische grondstoffen. We zijn blij met zijn benoeming.
Johan Mostert - Voorzitter sectie Meststoffendistributie Cumela Nederland

Mostert gaat zich inzetten voor een heldere belangenbehartiging en een eerlijke mestketen. ‘Ik wil niet langs de zijlijn staan roepen, maar de kansen benutten om Cumela en haar leden in politiek Den Haag te vertegenwoordigen als een professionele en betrouwbare sector. Ik vind onze sector een boeiende en mooie sector en het is mijn passie en hobby om hierin actief te zijn en de sector op een positieve manier naar buiten te brengen.’

Ondernemer Mostert
Mostert is mede-eigenaar van Mostert & Van der Weg. Mestdistributeur Mostert & Van der Weg vervoert alle soorten meststoffen in binnen- en buitenland. Het bedrijf is gevestigd in Nijkerkerveen (Gelderland).

Afscheid Jaap Uenk
Tijdens de ledenbijeenkomst hebben de aanwezigen afscheid genomen van voormalig voorzitter Jaap Uenk. Hij heeft zich 13 jaar lang gepassioneerd ingezet voor ondernemers in de mestsector. De leden en medewerkers van Cumela hebben hem dan ook bedankt voor zijn jarenlange bevlogen inzet voor de sector.

Sectiebijeenkomst
De voorzitterswissel vond plaats tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de sectie Meststoffendistributie in Biervliet.