john deere, agroliner

GroeNoord en Peter Kröger gaan samenwerken

Datum: 14 januari 2022
Laatst bijgewerkt: 14 januari 2022
Door: Herma van den Pol
Mechanisatiebedrijf GroeNoord en Peter Kröger GmbH gaan samenwerken. Dat betekent dat GroeNoord de dealer is geworden van Agroliner en Terraliner en daarmee aanbieder wordt van landbouwkippers, silagewagens, balen- en kistenwagen, grondkippers en haakarmsystemen.

"Kröger en GroeNoord zijn ervan overtuigd dat ze samen een grote toegevoegde waarde kunnen leveren aan de Nederlandse markt", zo maken de nieuwe partners bekend middels een persbericht. Het mes snijdt hier aan twee kanten. Zo past Kröger goed bij de missie van GroeNoord en hoopt Kröger middels de samenwerking de eindgebruiker nog beter te kunnen bedienen en de servicegraad te verhogen. 

"De ontwikkelingen in de markt vragen om specifieke ondersteuning welke GroeNoord biedt, in combinatie met een uitstekende service." Voor GroeNoord is het belangrijk om naast de klant te blijven staan.   

John Deere, agroliner, 2022

Doormiddel van de samenwerking wordt GroeNoord dealer van de producten van Agroliner en Terraliner, het premiumproductprogramma van Kröger. Onder die producten bevinden zich kippers, zowel voor landbouw als grondverzet, silagewagens, balen- en kistenwagens en haakarmsystemen. Die laatste zijn ook bestemd voor het grondverzet.