de vries mechanisatie

De Vries Mechanisatie naar Kamps de Wild

Datum: 1 februari 2024
Laatst bijgewerkt: 2 februari 2024
Door: Gert Vreemann
De Vries Mechanisatie in Beilen valt sinds 11 januari onder de volledige verantwoordelijkheid van Kamps de Wild, onderdeel van Royal Reesink. Na een jarenlange succesvolle samenwerking, waarbij de importeur voor langere tijd in De Vries participeerde, ziet Kamps de Wild dit als een logische vervolgstap.

Kamps de Wild schaakt duidelijk door. Na recent nog de overname van Van Gemeren Mechanisatie in Numansdorp en een reorganisatie van het dealernet in het zuiden van Nederland volgt nu de overname van De Vries Mechanisatie in Beilen. De Vries is al jaren bekend van het agentschap van onder andere de Kamps de Wild-merken Claas en Amazone. Dick Melessen, divisiedirecteur van Kamps de Wild: “Onze strategie om intensiever samen te werken met onze full-line-dealers, die meer dan tien jaar geleden is ingezet, resulteert opnieuw in een versterking van onze marktpositie. Een nauwe samenwerking wordt steeds belangrijker om zowel de klant als de leverancier goed te kunnen bedienen”, aldus Melessen. 

de vries mechanisatie
Voor de medewerkers

Hij ziet De Vries Mechanisatie als een gerenommeerd, betrouwbaar en professioneel bedrijf. “Onze gezamenlijke historie, die al meer dan een halve eeuw bestaat, is goud waard voor de toekomst. Wij kijken dan ook uit naar een verdere succesvolle samenwerking.”

Lute-Anne de Vries, directeur van De Vries Mechanisatie: “Het is tijd om het stokje over te dragen namens mijzelf en de familie De Vries. Kamps de Wild is de beste en meest logische keuze, gezien onze gedeelde geschiedenis en zijn expertise en kennis van een groot deel van ons productaanbod. Deze overgang biedt kansen voor De Vries Mechanisatie, onze klanten en leveranciers. En voor ons als familie ook heel belangrijk: we bieden onze medewerkers, met wie we al die jaren fijn hebben gewerkt, toekomstperspectief.”

de vries mechanisatie