Leverancierstabel: systemen in beeld

29 augustus 2019
Wat kost het en wat levert het mij op? Vragen die worden gesteld bij de keuze voor een nieuw systeem. Om antwoord op dit soort vragen te geven heeft CUMELA Advies een leverancierstabel samengesteld. Om op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht te geven in de markt van digitalisering in de cumelasector. Elke maand wordt de tabel uitgebreid, zodat er een totaaloverzicht komt waar de sector mee verder kan. Verschillende leveranciers, systemen en aandachtsgebieden komen zo steeds beter in beeld.

"Door nu steeds kleine stapjes zetten in het digitaliseren van de processen zijn bedrijven in de toekomst voorbereid en wendbaar om mee te gaan in de digitalisering", zegt Zweverink. "We kunnen blijven vasthouden aan onze huidige werkwijze, maar om succesvol te blijven is het belangrijk nu al stappen richting de toekomst te zetten." De leverancierstabel kan een hulpmiddel zijn voor ondernemers bij het maken van een keus voor een systeem. Er zijn veel systemen en leveranciers, en iedere ondernemer heeft zijn eigen eisenpakket.” De leverancierstabel kan een hulpmiddel zijn voor ondernemers om een eerste selectie te maken bij de keuze voor een systeem.

Overzicht van leveranciers en systemen:

Leverancier

Systeem

Doelgroep

Kosten aanvang*

Kosten per jaar **

Gebruiksgemak***

Doel 

Idee101

Cleverdesk

GWW en cultuurtechniek

Laag/ midden  

Middel  

Gemakkelijk

Werkprocessen digitaliseren 

VanMeijel

Metacom

GWW, infra en verhuur

Hoog 

Middel 

Gemakkelijk

Op maat digitalisering en alles stroomlijnen  

Deze informatie is verzameld door CUMELA Advies en gecheckt bij de betreffende leverancier(s). Deze informatie is een indicatie en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De leverancier doet meestal een individuele prijsopgaaf doen voor een specifieke situatie. 

 

Laag

Kleiner dan

Middel

Tussen

Hoog

Groter dan

* Implementatiekosten

€ 5.000

€ 5000 en

€ 9.999

€ 10.000

** Kosten per gebruiker per jaar

€ 100

€ 100 en

€ 500

€ 500

*** Gebruiksgemak (moeilijk, matig, makkelijk), uitgegaan van een gemiddelde medewerker

Meer informatie

Met deze tabel maakt u een eerste selectie. De adviseurs van CUMELA Advies beschikken over nog meer informatie en kunnen u helpen de selectie te maken. Heeft u nog geen goed beeld, twijfelt u of zijn er andere vragen? CUMELA Advies staat voor u klaar. Neem contact op via de Ondernemerslijn door te bellen naar: (033) 247 49 99 of mail naar ondernemerslijn@cumela.nl.

Auteur: Sabine Zweverink