Computer - Aanmelden niet-leden

Leverancierstabel: inzicht in leveranciers en systemen

Datum: 10 november 2020
Laatst bijgewerkt: 9 juli 2021
Door: Herma van den Pol
Hoe digitaliseer je het kantoorproces en voer je bijvoorbeeld een digitale werkbon in? Het is een vraag die steeds vaker aan Cumela Advies gesteld wordt en waarbij we je graag willen helpen. Weten wat er kan en wie wat te bieden heeft is dan alvast een mooi begin en daar helpen we je graag mee middels onze leverancierstabel. Kijk wie er bij jou past!

Het kantoorproces digitaliseren levert je veel op, maar vraagt vooraf tijd en energie. Vragen die dan gesteld worden zijn: Wat kost het en wat levert het mij op? Om antwoord op dit soort vragen te geven heeft Cumela Advies een leverancierstabel samengesteld. Daarmee geven we op een objectieve en overzichtelijke manier inzicht in de markt van digitalisering in de cumelasector.

In 2019 zijn we begonnen met het samenstellen van een totaaloverzicht, waarin leveranciers terug te vinden zijn en de software die ze bieden. Ondertussen staan er alweer 22 namen in, waarmee een mooie eerste indruk gegeven kan worden van wat er is en wat kan. Zo komen de leveranciers, systemen en aandachtsgebieden steeds beter in beeld. 

Bekijk hier de tabel in pdf:

Cumela Advies heeft de informatie verzameld en gecheckt bij de betreffende leverancier(s). Deze informatie is een indicatie waaraan je geen rechten kunt ontlenen. De leverancier doet meestal een individuele prijsopgaaf voor een specifieke situatie. 

Met deze tabel kun je een eerste selectie maken. De adviseurs van Cumela Advies beschikken over nog meer informatie en kunnen je helpen de selectie te verfijnen. Heb je nog geen goed beeld, twijfel je of zijn er andere vragen? Wij staan voor je klaar. Neem contact op via de Cumela Ondernemerslijn door te bellen naar (033) 247 49 99 of mailen naar 
[email protected].

Hieronder een overzicht van artikelen die in Grondig zijn verschenen: