Vrouwen VIP dagen ‘Veiligheid en vertrouwen’

Veiligheid en vertrouwen, daar draait het om tijdens de komende Vrouwen VIP dagen. Hoe creëer je bijvoorbeeld een veilige en open werksfeer? Hoe reageer je op spanning en agressie? Hoe werk je aan een sterk team waarin iedereen zich op zijn gemak en veilig voelt?

Op zaterdag 13 mei 2000 ontplofte in Enschede een opslagruimte gevuld met vuurwerk van S.E. Fireworks. Er vielen 23 doden, onder wie 4 brandweermannen, ongeveer 950 mensen raakten gewond en 200 woningen werden verwoest. Deze gebeurtenis zou bekend komen te staan als de vuurwerkramp.

Tijdens de Cumela Vrouwen VIP dagen brengen we een bezoek aan de woonwijk Roombeek waar de vuurwerkramp 22 jaar geleden plaats vond. We gaan in gesprek met mensen van de brandweer om te horen hoe zij tegen bepaalde situaties aankijken.

Veiligheid en vertrouwen
Het thema van de Cumela Vrouwen VIP dagen is dit jaar “Veiligheid en Vertrouwen”. Een thema dat verschillende trainers tijdens de workshops op hun eigen manier uitwerken.

  • Creëren veilige werksfeer: Veilig werken, veilig samenwerken, je veilig voelen om dingen aan de orde te stellen of een collega aan te spreken. Hoe creëer je als ondernemer een veilige werksfeer?
  • Ontploffingsgevaar! Omgaan met spanning, emotie en agressie: Spanning, emotie en agressie. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Soms waait het snel weer over, de andere keer zou je wel wat handvatten kunnen gebruiken om de boel in goede banen te leiden.
  • Het geheim van een succesvol team. Gezonde relaties zijn super belangrijk voor het succes van je bedrijf. Wanneer je goed op elkaar afgestemd bent, floreer je. Maar wat nu als dat niet zo is?
     

Blok nu 15 en 16 november alvast in je agenda!
Naast deze thema’s, de excursie en de gesprekken is er natuurlijk ruimte voor de nodige gezelligheid. We zijn te gast bij Resort Bad Boekelo, een heerlijke locatie om er echt even uit te zijn. Binnenkort opent de inschrijving voor deze fijne bijeenkomst.

De details van het programma vind je als download op deze pagina.