Studieclub West-Brabant: Naar Luxemburg!

Hij staat al eventjes in de planning en wat in het vat zit verzuurt niet: de excursie van studieclub West-Brabant naar J. Reiff in Luxemburg! We hebben een nieuwe datum geprikt: 25 november 2022.

Josy Reiff is eigenaar van een van de grotere loonbedrijven in Europa en van een van de grootste verzamelingen Fendt tractoren ter wereld. Van de F9 uit 1932 tot de Favorit 626 LS uit 1985. Allemaal ondergebracht in een heus museum. Kijk alvast eens op www.j-Reiff.lu 

We gaan per bus naar Luxemburg
We vertrekken op vrijdag 25 november om 7.30 uur vanaf het Breepark, Bavelseparklaan in Breda. Hier is het vrij parkeren. Onderweg maken we een tussenstop en wij zorgen voor de lunch. Rond 12:30 uur komen we aan in Troivierges. Om 13:00 uur begint de rondleiding. Op de terugweg stoppen we voor een 3-gangendiner. Heb je dieetwensen, geef deze even door, we houden er graag rekening mee. Tegen 22:00 uur zijn we, moe maar voldaan, terug op het Breepark in Breda.


Er kunnen maar liefst 80 personen mee
Om zoveel mogelijk bedrijven een plekje te gunnen, kunnen zich per bedrijf twee deelnemers opgeven. Zijn er meer dan twee liefhebbers binnen het bedrijf? Meld de eerste twee mensen aan en stuur de namen van de extra mensen naar ledenadministratie@cumela.nl. Die bewaren we op een reservelijst. Mochten er plekken overblijven in de bus, dan gebruiken we deze lijst.


De kosten van deze dag zullen voor een groot deel betaald worden vanuit de kas van de studieclub. We vragen een eigen bijdrage van € 35,00 voor de gehele dag.

We wijzen je graag op de volgende data:
11 en 12 januari 2023: Inspiratiedagen Cumela
26 januari 2023: contactdag Brabant bij Oxbo in Roosendaal