persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap voor hoger kader

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in de cumelaector. En helpt jou beter te presteren en geeft je inzichten en handvatten. Aan de hand van thema’s spar en klankbord je met collega’s uit andere cumelabedrijven. Samen leer je van je eigen vraagstukken en die van anderen.

Inhoud

Laat jezelf inspireren en maak meer impact
Ben je toe aan de volgende stap in je persoonlijk leiderschap? Wil je je zelfkennis vergroten, zodat je je eigen leider bent en op een bewuste manier keuzes kunt maken, zowel zakelijk als privé?

Samen met andere leidinggevenden in de cumelasector zet jij tijdens deze training stappen vooruit. Sparren met anderen geeft rust, ruimte én vergroot je zelfkennis.
In een groep van 6 - 8 deelnemers leg je elkaar je vragen voor. Anderen dragen bij aan het oplossen van de vraagstukken waar jij mee kampt. Tegelijkertijd leer je van de vragen en antwoorden van anderen. De kracht van de groep levert je daarmee vaak meer op dan 1 op 1 gesprekken.

Deze workshop duurt 5 dagen.  Iedere dag staat er een thema centraal.  Deze zijn:
- Vitaliteit
- Drijfveren
- Verbinding
- Vertrouwen
- Samenwerken

Trainer(s)
Jacqueline Horstman, Mekander

Niveau training
HBO

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 8 aantal deelnemers

Lengte training (exclusief studiebelasting)
5 dagen

De doelstellingen
Groei in je persoonlijk leiderschap waardoor jij, je medewerkers en je bedrijf verder ontwikkelen

Studiebelasting per week
1 dag

Doelgroep
Ondernemers en bedrijfsleiders die behoefte hebben hun blikveld te verruimen en te leren van collega’s van andere Cumelabedrijven

Informatie over het te verstrekken / aan te schaffen studiemateriaal
Het lesmateriaal wordt bij aanvang van de training verstrekt

Bijzonderheden

Onder leiding van Jacqueline Horstman van Mekander vindt op een ontspannen manier uitwisseling en verdieping rondom de thema’s en vraagstukken plaats.