persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap in de cumelasector

Deze training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden in de cumelasector. Het helpt jou beter te presteren en geeft je nieuwe inzichten en handvatten. Aan de hand van thema’s uit de praktijk spar en klankbord je met collega’s van andere cumelabedrijven. Samen leer je van je eigen vraagstukken en die van anderen.

Inhoud

Laat je inspireren en maak meer impact
Ben je toe aan de volgende stap in je persoonlijk leiderschap? Met deze training vergroot je jouw zelfkennis, zodat je op jouw eigen manier leiding geeft en op een bewuste manier keuzes kunt maken, zowel zakelijk als privé.

Samen met andere leidinggevenden in de cumelasector zet jij tijdens deze training stappen vooruit. Sparren met anderen geeft rust, ruimte én vergroot je zelfkennis. Je hebt in de gaten welke effect jij op anderen kunt hebben en hoe je meer uit situaties kunt halen.

Hoe ga je aan de slag?
In een kleine groep leg je elkaar je vragen voor. Anderen dragen bij aan het oplossen van de vraagstukken waar jij mee kampt. Tegelijkertijd leer je van de vragen en antwoorden van anderen. De kracht van de groep levert je daarmee vaak meer op dan één op één gesprekken.

Om jouw wensen en verwachtingen te peilen, krijg je vooraf een online intake. Ook een persoonlijk coachgesprek is onderdeel van de training.

Deze training duurt 5 dagdelen. Iedere dag staat er een thema centraal. Deze zijn:
- Vitaliteit
- Drijfveren
- Verbinding
- Vertrouwen
- Samenwerken

Trainer(s)
Jacqueline Horstman van Mekander geeft de training. Zij is een ervaren coach en trainer en helpt je graag vooruit.

Niveau training
HBO

Aantal deelnemers
Minimaal 6 en maximaal 10 aantal deelnemers

Lengte training (exclusief studiebelasting)
5 dagdelen

De doelstellingen
Groei in je persoonlijk leiderschap waardoor jij, je medewerkers en je bedrijf verder ontwikkelen

Studiebelasting per week
1 dag

Voor wie is deze training bedoeld?
Ondernemers en bedrijfsleiders die behoefte hebben hun blikveld te verruimen en te leren van collega’s van andere Cumelabedrijven

Informatie over het te verstrekken / aan te schaffen studiemateriaal
Het lesmateriaal wordt bij aanvang van de training verstrekt

Bijzonderheden

Onder leiding van Jacqueline Horstman van Mekander vindt op een ontspannen manier uitwisseling en verdieping rondom de thema’s en vraagstukken plaats.