E-learning

E- learning de mestketen

Binnen de e-learning Bodem en Bemesting is een nieuwe gratis module toegevoegd over de Mestketen. Deze module geeft instructie over de handelingen bij mesttransport en kan dus heel goed gebruikt worden voor de opleiding van nieuwe chauffeurs in mesttransport. Het GGI-onderwijs op mbo-niveau maakt ook gebruik van de module.

In deze e-learning leer je hoe de mestketen in elkaar zit. Je krijgt aan de hand van praktijkfilmpjes en eenvoudige uitleg uitleg over het mestbeleid, het invullen van een vervoersbewijs en het uitvoeren van mesttransport. Wat komt er allemaal kijken bij het voorbereiden en uitvoeren van mesttransport? Waar moet je op letten, wat is belangrijk en waarom? Uiteraard wordt ook ingegaan op het herkennen van sjoemelgedrag, want dat willen we natuurlijk niet. 

Deze e-learning is ontwikkeld voor het mbo-onderwijs, maar chauffeurs kunnen het ook gebruiken om de puntjes weer eens op de i te zetten. De stof is ook te gebruiken als toolbox voor personeel. Deze module is gratis toegankelijk en heeft een afsluitende toets. Nieuwsgierig geworden? Open de e-learning via: Training De Mestketen