Contactdag Flevoland – Waterbeheer en klimaatverandering

We zijn blij je weer te mogen uitnodigen voor een ‘echte’ bijeenkomst: Contactdag Flevoland! Kom je op woensdag 8 juni a.s. naar het Woudagemaal in Lemmer? We krijgen een rondleiding en laten ons bijpraten over het huidige waterbeheer en de gevolgen van de klimaatverandering.

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat we voor het laatst bij elkaar waren. Ondertussen is er zowel op mondiaal als op lokaal niveau veel gebeurd. We kijken er naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten.
   
Waterbeheer en klimaatverandering
Contactdag Flevoland staat in het teken van klimaatverandering en klimaatbeheer. Een bezoek aan het Woudagemaal is dan een logische keuze. Het Ir. D.F. Woudagemaal is het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld stamt uit 1920 en staat sinds 1998 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Deze monumentale stoomreus wordt bij te hoge waterstanden nog altijd ingezet door Wetterskip Fryslân om te zorgen voor droge voeten in Friesland. 

Ben jij er ook bij? Aanmelden kan tot 6 juni a.s. 12:00 uur.
Om 15:30 uur verwelkomen we je (met koffie, thee en oranjekoek) graag bij het Woudagemaal in Lemmer. Vervolgens nemen we jullie mee door het programma: 
16:00 uur: Film en rondleiding door het Woudagemaal, over Waterbeheer en klimaatverandering
16:45 uur: Gelegenheid om rond te kijken en bij te praten
17:15 uur: Vertrek naar Beachclub Lemmer, Industrieweg 2, 8531 PA Lemmer voor een borrel, Diner- BBQ. Gezellig, informeel en veel ruimte om te netwerken
Ca. 20:30 uur: Einde Contactdag

Je meld je eenvoudig aan via de knop 
Vervolgens ontvang je een bevestiging met de aanvangstijd en locatiedetails. We ontmoeten jou, je partner en/of bedrijfsopvolger(s) graag op woensdag 8 juni!

CD Flevoland 22