Contactdag Flevoland - Verbinding is de sleutel tot succes!

Laat je bijpraten over de mogelijkheden van GPS Buddy, over Stop Diefstal en over provinciale actualiteiten. De Flevolandse Contactdag 2024 vindt plaats op woensdag 20 maart. Van harte welkom!

We zijn te gast bij GPS Buddy in Almere, daar bespreken we de provinciale actualiteiten. Gevolgd door uitleg van Frank Wieland, medewerker Schadebehandelaar bij Cumela.  Frank neemt ons mee in de verzekeringswereld aan de hand van fabels en feiten bij voorkomende schadegevallen. Jaar in jaar uit komen opvallend vaak dezelfde soort schades aan bod en zijn er een aantal specifieke onderwerpen die veel vaker moeten worden uitgelegd dan anderen.

  • Hoe zit het nou precies met de fietser in het verkeer?
  • Spreken we dingen goed af als we een machine verhuren?
     

Frank gaat hierover graag met ons in gesprek. Het is een interactieve bijeenkomst met ruimte voor vragen over verzekeringen zowel zakelijk als privé.

Na de pauze vertellen de mensen van GPS-Buddy over de mogelijkheden van hun systemen. We sluiten af met een lekker hapje eten in de bar van het bedrijf.

Algemene ledenvergadering
Samen bespreken we wat er afgelopen jaar is gedaan en waar we ons in 2024 op gaan richten. Heb je een vraag of wil je iets aan de orde stellen? Dan kan dit tijdens de ALV. Voor die tijd een e-mail sturen naar je bedrijvenadviseur kan ook: [email protected]

Bestuurswisseling 
Dit jaar is er geen bestuurswisseling.

Programma
15:00 uur: Ontvangst met koffie, thee, koek
15:30 uur: Korte vergadering Cumela Flevoland
16:00 uur: Feiten en fabels bij veel voorkomende schadegevallen
Korte pauze
16:45 uur: Uitleg en mogelijkheden van GPS Buddy. Gevolgd door rondleiding
18:00 uur: Netwerkborrel en dinerbuffet
21:00 uur: Einde Contactdag Flevoland

Neem je vrouw/vriendin en opvolger(s) mee!
Of dames: neem je man/vriend en opvolger(s) mee! Inspiratie opdoen, netwerken en bijpraten is voor iedereen interessant: man, vrouw, jong en oud! Zijn jullie erbij? Laat het ons weten via de aanmeldknop. Je ontvangt een bevestiging met de locatie en aanvangstijd direct in de mail. Aanmelden kan tot en met 18 maart a.s. 12:00 uur.

Het wordt een inspirerende dag met weer mooie ontmoetingen en goede gesprekken.
Tot ziens op 20 maart in Almere!