Bijeenkomst

Meerwaarde voor begunstigers

Het begunstigerschap is een lidmaatschapsvorm voor bedrijven die niet in aanmerking komen voor het 'gewone' lidmaatschap. Wellicht stel je er wel prijs op om met leden van Cumela in contact te komen en wil je Cumela steunen bij het verwezenlijken van haar uitgangspunten.

Welke meerwaarde biedt het begunstigerschap?

  • We nodigen je uit voor onze ledenbijeenkomsten (ledenvergaderingen, themabijeenkomsten, minibeurzen en dergelijke). Een unieke kans om je netwerk te vergroten. 
  • We sturen je het vakblad Grondig (10 keer per jaar) en wekelijkse Grondig-nieuwsbrief. Je wordt op vakkundige wijze op de hoogte gehouden van alle actualiteiten in de cumelasector.
  • We bieden tijdens diverse ledenbijeenkomsten de mogelijkheid om onze leden een 'begunstigersborrel' aan te bieden. Hiermee vergroot je je naamsbekendheid. 
  • We bieden ruimte om een keer per jaar een banner in onze digitale Grondig-nieuwsbrief op te nemen. Hiermee krijg je nog meer zichtbaarheid in de cumelasector!
  • We bieden je het gebruik van onze adviesdiensten tegen ledentarief. Je krijgt vakkundig advies tegen een redelijk tarief. 
  • We bieden je 50 procent korting op de huur van je stand op een minivakbeurs, 'markt' of andere ledenbijeenkomsten.

Enthousiast geworden? Stuur een mail naar [email protected] en laat ons weten wie je bent én waarom jij graag begunstiger wilt worden. De kosten voor het begunstigerschap bedragen (per 1 april 2020) het eerste jaar € 950,-. Vanaf het tweede jaar betaal je een jaarlijkse bijdrage van € 500,-. Alles nog eens rustig nalezen? Download hieronder de flyer. 

Laatst bijgewerkt: 5 mei 2020