Elektrische graafmachine 2206

Volvo primeur op mini TKD bij SMT

Datum: 3 juni 2022
Laatst bijgewerkt: 3 juni 2022
Door: Toon van der Stok
Het wegvallen van de TKD benut SMT om samen met een aantal andere bedrijven eigen klanten en relatiedagen te organiseren. Op 8 en 9 juni draaien de machines op het terrein van SMT in Emmeloord en kan iedereen daar testdraaien met de aanwezige machines en aanbouwdelen.

Deze week staat de gloednieuwe Volvo ECR 18 nog op de Volvo Days in Zweden, waar we hem zagen tijdens de speciale persdag. Vanaf vandaag moeten de bezoekers daar hem missen want gaat hij op transport naar Emmeloord. De nieuwe elektrische minigraafmachine is een uitbreiding van het huidige gamma en past in het streven van Volvo om snel veel meer elektrische machines te gaan leveren. De machine is minder dan een meter breed en kan dus ook makkelijk in gebouwen werken. De accu is vergelijkbaar aan de wat zwaardere ECR 25, wat betekent een veel langere werktijd doordat hij in het werk minder vermogen vraagt. SMT vindt het vooral belangrijk om te laten zien dat ze inmiddels af fabriek een aantal elektrische machines kunnen leveren. 

Meerdere bedrijven

De klanten- en relatiedagen vinden plaats op bijna hetzelfde moment dat oorspronkelijk ook de TKD gepland was. Daarbij heeft SMT ook een aantal andere bedrijven uitgenodigd om deel te nemen. Steelwrist AB, Topcon Positioning Netherlands, Eurosteel, Engcon Netherlands, Groeneveld-BEKA Nederland, BV BECO, Freshfilter, BMAir Benelux, Matt Nielen en Rigter hebben op de uitnodiging gereageerd en zijn deze dagen ook aanwezig op het demoterrein van SMT in Emmeloord. Diverse systemen of aanbouwdelen van deze merken zullen ook uitvoerig getest kunnen worden.

Het buitenterrein van SMT Nederland fungeert als demoterrein waar een breed scala aan Volvo en Sennebogen machines zijn te testen. De showroom van SMT Nederland doet dienst als beurshal waar door deelname van diverse merken voldoende te bekijken en te doen zal zijn.

Bezoekers zijn tijdens deze dagen zijn welkom tussen 13:00 en 20:00 uur

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via onderstaande knop

Stil hé?