Peter van Wijk

Video - Je moet ze enthousiast maken

Datum: 28 augustus 2020
Laatst bijgewerkt: 2 september 2020
Door: Toon van der Stok
Peter van Wijk begon met de hark achter de bosmaaier maar is nu na 30 jaar uitvoerder groen bij de Vermeulen groep. Veel aandacht besteedt hij aan het opleiden van stagiairs en nieuwe medewerkers. Zijn belangrijkste advies: “Doe aan verwachtingsmanagement. Dat geeft perspectief en daarmee kun je ze enthousiast houden en nog belangrijker, binnen houden.”

Lees het complete verhaal in Grondig 7 of in de bijgevoegde bijlage. Via deze serie proberen we te laten zien waarom onze sector "Machtig mooi' is. Niet alleen om nieuwe medewerkers aan te trekken, maar ook om werkgevers inzicht te geven in de beweegredenen van iemand om te kiezen voor de cumelasector. Iets wat jou als werkgever weer kan helpen om nieuwe medewerkers aan te trekken! 

Dit vonden de medewerkers die al eerder aan het woord kwamen:

 

Wil je ook werken in deze sector ga dan naar www.groengrondinfra.nl en kijk wat we jou te bieden hebben. 

Machtig Mooi: Peter van Wijk

Meer Grondig

Tien keer per jaar geven we je via ons vakblad een frisse blik op de sector, mensen, machines en ondernemen. Wil je graag een proefnummer ontvangen of meer weten over een abonnement stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar [email protected]l. Bekijk hier alvast eerder verschenen uitgaves.